خبرگزاری کار ایران

"بارندگی" گردشگری سیستان و بلوچستان را با چالش روبه‌رو کرد/ کاهش ۲۰ درصدی اشغال هتل‌های چابهار با افزایش بارندگی‌ها

"بارندگی" گردشگری سیستان و بلوچستان را با چالش روبه‌رو کرد/ کاهش ۲۰ درصدی اشغال هتل‌های چابهار با افزایش بارندگی‌ها
کد خبر : ۱۱۷۸۷۶۷

مدیرکل میراث و گردشگری سیستان و بلوچستان با اشاره به افزایش بارندگی‌ها در منطقه از کاهش تعداد گردشگران و تورهای گردشگری در کنارک و چابهار خبر داد و گفت: ضریب اشغال هتل‌ها حدود ۲۰ درصد کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، چند روزی‌ست که هر روز با هشدارهای جدید در حوزه هواشناسی مناطق مختلف سیستان و بلوچستان روبه رو می‌شویم و خبرها بازهم از ادامه بارش‌ها و نفوذ سامانه‌های جدید بارشی طی روزهای آینده حکایت دارند. علیرضا جلال‌زایی (مدیراداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان) با اشاره به آنکه گردشگری این استان در انتظار پایان بارندگی‌هاست، گفت: کنارک به دلیل بارندگی زیاد دچار سیلاب شده، از این رو تمام تورهای گردشگری در این منطقه تعطیل شده‌اند و اعلام کرده‌ایم تا اطلاع ثانوی، گردشگران به سمت کنارک نروند چراکه بارندگی‌ها همچنان ادامه دارد.

او افزود: حتا در چابهار نیز شاهد بارندگی‌های شدید هستیم و مسافرانی که در این منطقه حضور دارند امکان انجام بازدیدهایشان فراهم نیست و به ناچار در مراکز اقامتی خود مانده‌اند تا شرایط جوی حاکم در منطقه فروکش کند. تاکنون هیچ اتفاق نامطلوبی برای گردشگران رخ نداده. البته تورها و گردشگران همچنان به این منطقه می‌آیند اما تعداد آن‌ها به اندازه چند هفته پیش نیست و کاهش یافته. حتا آژانس‌های مسافرتی به گردشگران علاقه‌مند اعلام می‌کنند که شرایط جوی منطقه چگونه است و انتخاب سفر را به آن‌ها واگذار می‌کنند.

جلال‌زایی درخصوص میزان ضریب اشغال هتل‌های چابهار گفت: هرچند بیشترین اتفاقات در کنارک افتاده اما وضعیت چابهار بهتر است با این وجود شاهد بارندگی شدید در منطقه هستیم. این امر سبب شد تا ضریب اشغال هتل‌های چابهار از بیش از ۹۰ درصد به حدود ۷۰ درصد برسد. درواقع می‌توان گفت، بارندگی حدود ۲۰ درصد از میزان مسافران چابهار کاسته است.

به گفته مدیرکل میراث و گردشگری سیستان و بلوچستان از هفته آینده با ورود خط پروازی جدید به حوزه پروازهای این استان روبه رو خواهیم شد و قرار است خط‌های پروازی جدید از چابهار به مسقط نیز راه‌اندازی شود.

او درخصوص حضور گردشگران خارجی در سیستان و بلوچستان نیز گفت: بیشترین گردشگران ما فرهنگی هستند که از آلمان، فرانسه و ایتالیا می‌آیند که از مرز میرجاوه وارد می‌شوند. حتا هفته گذشته یک تور موتورسوار از مرز میزجاوه از پاکستان وارد استان شد و اگر شرایط شیوع اومیکرون اینگونه نبود قطعا بیش از این تعداد گردشگر به استان سفر می‌کرد.

بنابر گزارش هواشناسی، آبگرفتگی معابر عمومی، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، سیلابی شدن رودخانه‌ها، لغزندگی و کاهش دید در جاده‌های استان سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد از این رو از مسافران و شهروندان درخواست شده تا از توقف و تردد در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، بازگشایی آبروها و دهانه پل‌ها پرهیز کنند. حتا درخواست شده تا از سفرهای غیر ضروری، فعالیت‌های کوهنوردی جلوگیری شود.

جلال‌زایی درخصوص انجام کاوش‌های باستان‌شناسی در سیستان و بلوچستان نیز گفت: درحال حاضر هیات‌های باستان‌شناسی در شهر سوخته فعال هستند و درصدد آن هستیم که در سراوان هم کاوش‌هایی داشته باشیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز