خبرگزاری کار ایران

واکنش موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به انتشار تصاویر ماکت‌های شهدا و فرماندهان جنگ/ ماکت‌ شهدا و فرماندهان قبل از نصب توسط خانواده آن‌ها تایید می‌شود

واکنش موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به انتشار تصاویر ماکت‌های شهدا و فرماندهان جنگ/ ماکت‌ شهدا و فرماندهان قبل از نصب توسط خانواده آن‌ها تایید می‌شود
کد خبر : ۱۱۵۷۹۹۷

معاون موزه‌داری موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس می‌گوید، ماکت‌های شهدا و فرماندهان مورد استفاده در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس قبل از نصب توسط خانواده آن‌ها تایید می‌شود.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، اخیراً در فضای مجازی تصاویری از برخی ماکت‌های شهدا و فرماندهان دوران هشت سال دفاع مقدس با رویکردی انتقادی منتشر شده است، در واکنش به این اقدام امیر محمدخانی (معاون موزه‌داری موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس) گفت: در حوزه هنرهای گرایشی تحت عنوان تندیس‌های هایپر رئال وجود دارد، ساخت این تندیس‌ها در کشور کم‌سابقه است. تصاویری که از تندیس‌ها در فضای مجازی منتشر شده، مربوط به حدود ۹ سال قبل و دوره مدیریت قبلی موزه است. 

وی افزود: البته تندیس‌های مذکور در ۹ سال پیش در رده بهترین‌ها آثار در حوزه تندیس‌های هایپر رئال قرار داشت و بسیار مورد استقبال قرار گرفت. نکته قابل توجه این است که بنا بر اظهارات بازدیدکنندگان، موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس توانسته فضای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را به مخاطب منتقل کند. 

محمدخانی با تأکید بر افزایش کیفیت ماکت‌ها در دوره جدید مدیریتی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تصریح کرد: نکته حائز اهمیت در مورد تندیس‌های هایپر رئال این است که این هنر در زمره هنرهای تجربی قرار دارد و همواره در حال رشد هستند. لذا ماکت‌هایی که حدود ۹ سال پیش ساخت شده با ماکت‌هایی که امروزه ساخته می‌شود، از نظر کیفیت بسیار متفاوت است. 

معاون موزه‌داری موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در ادامه اظهار کرد: تندیس‌های حاضر در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس توسط هنرمندان باتجربه و به نامی نظیر دکتر خاقانی ساخته شده که آثار آن‌ها در موزه‌های بین‌المللی استفاده می‌شود. البته استاد کنرگانی نیز از جمله هنرمندانی است که در راستای ساخت تندیس‌های جدید در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس از ظرفیت آن‌ها استفاده شده کما اینکه تندیس سردار سلیمانی مستقر در موزه سراسرنمای مقاومت، از جمله آثار این هنرمند کشورمان است. 

محمدخانی با اشاره به رویکرد مدیریت جدید موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ادامه داد: البته در دوره جدید مدیریتی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برای ساخت ۱۸ تندیس جدید برنامه‌ریزی شده که این تندیس‌ها به مرور جاییگزین تندیس‌های قبلی می‌شوند. البته تا کنون ۶ تندیس ساخته شده است. 

وی همچنین خاطرنشان کرد: تندیس‌های مورد استفاده در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس براساس تصاویری ساخته می‌شوند که در مقطع زمانی مورد نظر وجود داشتند و برخی از این تندیس‌ها مانند تندیس آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، برگرفته از تصویر او در سال ۶۵ است. نکته حائز اهمیت این است تندیس‌هایی که در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ساخته و مورد استفاده قرار می‌گیرند، قبل از نصب توسط خانواده آن‌ها تایید می‌شود. 

محمدخانی با تاکید بر اینکه موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در تلاش است که ۱۲ ماکت باقی مانده نیز به زودی جایگزین شوند، یادآور شد: نگاه جدیدی که در دوره جدید مدیریتی موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس آن را دنبال می‌کنیم این است که تندیس‌ها در حال انجام اقدامی باشند و تندیس مورد نظر کاملا با حس اجرا تطبیق داشته باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز