جبلی در هماندیشی با اهالی دانشگاه:
رسانه ملی این توان را دارد که از یک سازمان متصدی صرف به سازمانی متصدی و شتابدهنده ارتقا یابد
معاون برون مرزی صداوسیما گفت: جایگاه و توان رسانه ملی فراتر از نقش یک سازمان متصدی صرف است و میتواند در کسوت تسهیلگری و شتابدهندگی به ظرفیت عظیم نسلهای جوان و باانگیزه انقلاب ظاهر شود.
بهگزارش ایلنا، پیمان جبلی، معاون برون مرزی رسانه ملی در دیدار با جمعی از اساتید دانشگاه و صاحبنظران حوزه فرهنگ، رسانه و ارتباطات که در محل مجموعه سعادت آباد معاونت برون مرزی برگزار شد، پای صحبتهای اهالی دانش و پژوهشگران دغدغهمند عرصه رسانه نشست.
جبلی در این نشست صمیمی با تاکید بر نیاز رسانه ملی به برخورداری از نتایج تحقیقات، اندیشهورزی و تتبع فعالان دانشگاهی در عرصههای گوناگون ماموریت صداوسیما و ارتقای سطح عملکرد خروجی آنتن بزرگترین دستگاه فرهنگی کشور با نظرات پویا و مترقی نخبگان دانشگاهی، گفت: برهه فعلی انقلاب و شرایط کشور و مختصات اجتماعی، اکنون بهترین فرصت را برای بزرگترین تغییر و تحول در چهلساله دوم انقلاب فراهم آورده است و بهتبع آن، بهترین فرصت کل کشور و مجموعه فرهنگی ج. ا. ا. نیز در همین مقطع کلید خورده است.
معاون برونمرزی رسانه ملی افزود: رسانه ملی نیز از این قاعده مستثنی نیست و دغدغهمندان فرهنگ کشور و دلسوزان رسانه ملی اکنون فرصتی بیبدیل دارند تا با مشارکت در حل چالشهای عمومی فرهنگی و بهویژه رسانه ملی، نقشآفرینی و اثرگذاری کنند.
جبلی ادامه داد: در نگاهی راهبردی، تفکیکی بین صدا با سیما، حوزههای سیاسی با اجتماعی و فرهنگی و…، شبکههای ملی با شبکههای استانی و برون مرزی وجود ندارد و همه دلیل یک راهبرد کلان حرکت میکنند.
این مدیر ارشد صداوسیما توفیق راهبردهای رسانه ملی در حوزه خبر و سیاسی را در این دانست که با بهرهگیری از قدرت بیمثل و مانند رسانه فراگیر ج. ا. ا. ، جریانسازی و مطالبهگری را در سرلوحه کارکردهای خود قرار داده و بدین ترتیب با پیگیری هر پرونده خاص، باری را از دوش دولت و نظام و انقلاب بردارد و به رفع یک چالش و پاسخ به یک دغدغه نظام بینجامد.
معاون برون مرزی صداوسیما در پایان این نشست هماندیشی به نکات مهم در سخنان شرکتکنندگان اشاره و اجراییسازی ایدههای مطرحشده را منوط به تداوم نشستهایی از این دست و ارتباط مستمر، مسئولانه و متقابل اصحاب دانشگاه و بدنه مدیریتی رسانه ملی دانست.