خبرگزاری کار ایران

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس تشریح کرد:

چگونگی حمایت صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون از اتحادیه‌ها

کد خبر : ۱۸۵۴۳۸

این صندوق به منظور اجرای عدالت اجتماعی، تامین استقلال اقتصادی جامعه و حمایت از سرمایه گذاری‌های مولد و اشتغال زا به خصوص حمایت از جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی به عنوان یکی از موسسات وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل شد و به فعالیت مشغول است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس چگونگی حمایت صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون از اتحادیه‌ها و تعاونی‌های تولیدی را تشریح کرد.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، سهراب مختاری با اشاره به اهداف راه‌اندازی صندوق ضمانت سرمایه گذاری، گفت: این صندوق به منظور اجرای عدالت اجتماعی، تامین استقلال اقتصادی جامعه و حمایت از سرمایه گذاری‌های مولد و اشتغال زا به خصوص حمایت از جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی به عنوان یکی از موسسات وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تشکیل شد و به فعالیت مشغول است.

وی با اشاره به انواع ضمانت‌نامه‌های صادره توسط صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون، افزود: ضمانت نامه اعتباری، تعهد پرداخت، حسن اجری تعهدات، حسن انجام کار، استرداد پیش پرداخت، استرداد وجه الضمان، گمرکی، شرکت در مناقصه یا مزایده و متفرقه از انواع ضمانت نامه‌هایی است که توسط این صندوق حمایت می‌شوند.

مختاری به بانک‌ها و موسسات مالی و اعتباری طرف قرارداد این صندوق نیز اشاره و خاطرنشان کرد: بانک‌های توسعه تعاون، کشاورزی، سپه، رفاه، ملت، تجارت، ایران زمین، اقتصاد نوین، صندوق مهر امام رضا(ع)، موسسه مالی اعتباری عسکریه، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران و اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی کشور از جمله مجموعه‌های طرف قرارداد این صندوق هستند.

وی تصریح کرد: صندوق به پذیرش درخواست صدور انواع ضمانت نامه صرفا برای شرکت‌های تعاونی و اتحادیه شرکت‌های تعاونی اقدام می‌کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس همچنین گفت: در کلیه ضمانت نامه‌های صادره(به استثنای ضمانت نامه‌های اعتباری) ذی نفع ضمانت‌نامه باید تنها یکی از سازمان‌های دولتی، نهادهای دولتی و عمومی، شرکت‌های دولتی که بیش از ۵۰ درصد سهام آن‌ها متعلق به دولت است و شرکت‌های پذیرفته شده در بورس و فرابورس باشد.

مختاری افزود: پذیرش صندوق‌های حمایت بخش کشاورزی و اتحادیه‌های سراسری به عنوان ذی نفع صرفا در صورت انعقاد تفاهم نامه چند جانبه و مطابق مفاد آن امکان پذیر است.

وی اضافه کرد: تعرفه کارمزد ضمانت نامه‌های اعتباری برای سال اول به میزان ۰.۵ الی یک درصد مبلغ ضمانت نامه و برای سال‌های بعد به ازای هر سال به میزان ۰.۱۵ الی ۰.۵ درصد مبلغ ضمانت نامه است و کارمزد سایر ضمانت نامه‌ها ۵۰ درصد کارمزد مندرج در آخرین بخش ضمانت نامه‌های ابلاغی بانک مرکزی به سیستم بانکی است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فارس با بیان اینکه اطلاعات تکمیلی در نشانی الکترونیکی www. cigf. ir موجود است، خاطرنشان کرد: اتحادیه‌ها و تعاونی‌ها می‌توانند برای دریافت اطلاعات تکمیلی و نیز مدارک لازم برای تشکیل پرونده به سایت مذکور مراجعه کنند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز