معاون وزیر جهادکشاورزی:
تولید حدود ۲ درصد گوشت مرغ جهان در ایران
حدود ۲ درصد گوشت سفید جهان در ایران تولید می شود.
معاون وزیر جهادکشاورزی در امور تولیدات دامی از خودکفایی در تولید گوشت مرغ کشور خبر داد و گفت: حدود ۲ درصد گوشت سفید جهان در ایران تولید می شود.
به گزارش ایلنا، حسن رکنی افزود: با توجه به جمعیت ۱.۱ درصدی ایران این میزان تولید رقم مطلوبی است و با توجه به عبور از مرحله خودکفایی، باید برای صادرات برنامه ریزی کنیم.
وی با بیان اینکه ایران تا پارسال واردکننده گوشت مرغ بود، اظهار داشت: امسال توان تولید به حدود ۲ میلیون تن رسیده که این میزان مازاد بر نیاز داخلی است و دیگر نیازی به واردات نداریم.
وی تصریح کرد: سال گذشته برای واردات ۴۵ هزار تن گوشت مرغ برنامه ریزی شده بود، اما در نیمه دوم سال روند واردات متوقف شد.
به گفته معاون وزیر جهادکشاورزی، در سال جاری حدود ۴۵ هزار تن گوشت مرغ صادر شد و امیدواریم تا پایان سال میزان صادرات به ۶۰ هزار تن برسد.
رکنی با بیان اینکه برای توسعه صادرات باید سلایق و خواست مشتریان خارجی را مورد توجه قرار دهیم، گفت: واحدهای تولیدی باید وزن و اندازه مرغ را مدنظر قرار دهند تا مورد استقبال بازارهای خارجی قرار گیرد.
معاون تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی افزود: شرکت پشتیبانی امور دام نیز به منظور جلوگیری از خسارت تولیدکنندگان و کنترل بازار، هر ساله بخشی از مازاد تولید را خریداری و ذخیره سازی می کند تا در زمان اوج مصرف و افزایش تقاضا این محصول به بازار عرضه شود.
وی ادامه داد: طبق دستورالعمل خرید شرکت پشتیبانی امور دام نیز براساس وزن و اندازه مشخص انجام خواهد گرفت و امیدواریم تشکل های تولیدی به این امر توجه داشته باشند.