۱۶۷ هزار تن خرما در استان بوشهر تولید شد
امسال ۱۶۷هزار تن خرما از ۳۳ هزار و ۹۰۰ هکتار از نخیلات بارور این استان تولید و برداشت شد.
سرپرست بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: امسال ۱۶۷هزار تن خرما از ۳۳ هزار و ۹۰۰ هکتار از نخیلات بارور این استان تولید و برداشت شد.
به گزارش ایلنا، خسرو عمرانی در جمع خبرنگاران افزود: عمده خرمای تولیدی در استان بوشهر از نوع کبکاب، زاهدی، خاصویی، شهابی، شکر، خنیزی و دیگر ارقام بوده و عمده تولید محصول استان مربوط به شهرستانهای دشتستان، تنگستان، دشتی و جم است.
وی گفت: بازار مصرف خرمای استان بوشهر سایر استانهای کشور، کشورهای آسیای میانه، روسیه، اوکراین، کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپایی است.
عمرانی با بیان اینکه استان بوشهر رتبه دوم تولید خرما و رتبه سوم سطح زیر کشت نخیلات را در کشور را دارد افزود: در نیمه نخست امسال دو هزار و ۲۰ تن صادرات خرما به ارزش دو میلیون و ۲۶۶ هزار و ۵۰۰ دلار انجام شده است.
عمرانی در بخش دیگری از سخنان خود در باره کشت محصول گوجه فرنگی گفت: کشت محصول گوجه فرنگی در ۱۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان بوشهر آغاز شده است.
وی افزود: در این ارتباط امسال ۴۵۰ میلیون نشای گوجه فرنگی و سایر سبزیجات در گلخانه های استان بوشهر تولید شده است.
عمرانی گفت: پیش بینی می شود ۶۰۰ هزار تن محصول گوجه فرنگی از این مزارع در استان بوشهر تولید شود.
سرپرست بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: شهرستانهای دیر، دشتی، کنگان، دشتستان و جم مهمترین شهرستانهای تولید کننده از نظر سطح زیر کشت و حجم تولید هستند که به لحاظ شرایط آب و هوایی شهرستان جم اولین شهرستانی است که محصول گوجه فرنگی آن آماده عرضه به بازار می شود.
وی افزود: برداشت این محصول در استان بوشهر از اوایل آذر آغاز و تا اواخر اردیبهشت سال بعد ادامه دارد.