خبرگزاری کار ایران

بهادری در گفت‌وگو با ایلنا:

۸ درصد از مرگ ومیر روزانه ناشی از کرونا متعلق به آذربایجان غربی است/ جانبازان شیمیایی استان در خطر هستند/ بیمارستان مرکزی پذیرش بیماران کرونایی در ارومیه دستگاه سی‌تی‌اسکن ندارد

۸ درصد از مرگ ومیر روزانه ناشی از کرونا متعلق به آذربایجان غربی است/ جانبازان شیمیایی استان در خطر هستند/ بیمارستان مرکزی پذیرش بیماران کرونایی در ارومیه دستگاه سی‌تی‌اسکن ندارد
کد خبر : ۹۰۳۲۲۸

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: روند شیوع بیماری کرونا در استان آذربایجان غربی رو به افزایش است به طوری که ۸ درصد مرگ و میر روزانه از این بیماری برای آذربایجان غربی است.

سید هادی بهادری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره وضعیت بیماری کووید۱۹ و شیوع این بیماری در شهر ارومیه گفت: اطلاعاتی که تا دو روز گذشته به دست من رسیده است نشان می‌دهد علیرغم اینکه روزهای اول شیوع بیماری که استان آذربایجان غربی از ویروس در امان بود، امروز جز استان‌های پیشرو در شیوع کرونا قرار دارد.

نماینده مردم ارومیه ادامه داد: آذربایجان غربی در حال حاضر جزء ۵ استانی است که بیماری کرونا در آن‌ها وضعیت خطرناکی دارد.

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی  با اشاره به اینکه تعداد جان باختگان ویروس کرونا در آذربایجان غربی رو به افزایش است، گفت: حدود ۸۰ نفر بر اثر بیماری کووید ۱۹ روزانه در کشور جان خودشان را از دست می‌دهند که ۸ درصد این افراد از آذربایجان غربی هستند.

وی در ادامه با بیان این‌که جمعیت استان آذربایجان غربی ۴ درصد کشور را تشکیل می‌دهد، گفت: میزان مرگ و میر از بیماری کرونا در این استان حدود ۸ درصد و این امر نشانگر آن است که استان آذربایجان غربی نیازمند توجه ویژه است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: تنها جایی که در کشور هنگام جنگ بمباران شیمیایی شد، آذربایجان غربی است از همین رو دولت باید با توجه به این‌که جانبازان شیمیایی در این استان زیاد هستند، توجه ویژه داشته باشد.

وی درباره امکانات پزشکی در شهر ارومیه گفت: تجهیزات در بیمارستان‌های ما متأسفانه مطلوب نیست، مخصوصاً بیمارستان طالقانی که مرکز اصلی پذیرش بیماران کرونایی است، دستگاه سی‌تی‌اسکن هم ندارد.

بهادری خاطرنشان کرد: ساده‌ترین راه برای تشخیص بیماری کرونا در ابتدا یک سی‌تی‌اسکن ساده است اما بیمارستان طالقانی ارومیه این دستگاه را ندارد و بیماران را به جاهای دیگر می‌فرستد که امکان دارد در همین رفت و آمدها انتقال ویروس صورت گیرد.

وی با اشاره به تجهیزات پزشکی مخصوص کادر درمانی گفت: طبق اطلاعاتی که به من دادند بسیاری از اوقات پزشکان، پرستاران و کادرهای دیگر از جیب خودشان وسایل مورد نیازشان را برای جلوگیری از انتقال ویروس تهیه می‌کنند و این یعنی تجهیزات در اختیارشان قرار نگرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نظارت کافی در استان روی فاصله‌گذاری اجتماعی وجود ندارد، خودم شاهد بودم در سطح شهر مردم توجه کافی نمی‌کنند و گروه‌های مختلف در اماکن عمومی بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی حضور دارند و انگار نه انگار که بیماری وجود دارد.

وی درباره وضعیت معیشتی افراد در استان آذربایجان غربی و شهر ارومیه گفت: متأسفانه استان آذربایجان غربی جزء استان‌های محروم است، درآمد سرانه در این استان از نصف درآمد کشور هم کمتر است و از نظر وضعیت معیشت و اقتصاد جز استان‌های ضعیف به حساب می‌آییم.

این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در بحران کرونا  آسیب‌های اقتصادی بیشتر خودش را نشان می‌دهد. مشاغل مرتبط با خدمات بیشترین آسیب را دیده‌اند. کارگران فصلی و ساختمانی، اغذیه فروشی‌ها و ... وضعیت ناجوری دارد.

وی ادامه داد: خوشبختانه گفته می‌شود بخش کشاورزی آسیب کمتری دیده است؛ چرا استان در بخش کشاورزی تقریبا قوی است و مردم به هر طریقی شده است محصولات کشاورزی را به عمل می‌آورند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز