خبرگزاری کار ایران

ایلنا گزارش می‌دهد؛

طراحی تندروها برای موج‌سواری انتخاباتی در جلسه تقدیم لایحه بودجه۹۸

طراحی تندروها برای موج‌سواری انتخاباتی در جلسه تقدیم لایحه بودجه۹۸
کد خبر : ۸۴۳۶۳۳

از گوشه و کنار پارلمان شنیده شده که سناریوی جدید تندروهای ساختمان سبز بهارستان، مواجهه تند و ساختارشکنانه با رئیس‌جمهور به امید ریختن چند رای بیشتر همفکرانشان در سبد رای‌شان است. کاری که پیش از این با مرحوم آیت الله هاشمی و سایر دلسوزان نظام کردند و گویا بر این روند بداخلاقی، پایانی متصور نیست.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا، بامداد ۲۴ آبان‌ماه بود که مصوبه سران قوا در زمینه افزایش قیمت و سهمیه‌بندی بنزین از طریق صدا و سیما و سپس رسانه‌های دیگر منتشر شد.

پس از آن، اگرچه بارها اعلام شد این تصمیم در جلسه شورای هماهنگی سران سه قوه اتخاذ شده است اما پیکان تمامی حملات چنان به سوی دولت نشانه گرفته شد که رهبری دور روز بعد یعنی در جلسه خارج از فقه روز یکشنبه 26 آبان‌ماه، با بیان اینکه این تصمیم سران سه قوه بوده، از آن حمایت کردند.

در همین رابطه اگرچه برخی فعالان سیاسی و نمایندگان مجلس خواستار شفاف‌سازی درباره تعدادکشته‌شده‌ها و بازداشتی‌های حوادث اخیر بودند ،تندروها به ویژه افراطیون پارلمان همچنان درشان بر پاشنه نقد دولت می‌چرخید و اصراری برای اطلاع از سرنوشت بازداشتی‌ها و یا کشته‌شدها و آسیب دیدگان حوادث اخیر نداشتند.

نقد این رفتارهای تندروانه وقتی اهمیت می‌یابد که بدانیم فردا رئیس‌جمهور با حضور در صحن مجلس شخصا بودجه را تقدیم رئیس مجلس خواهد کرد و شنیده‌ها حاکی از این است که سناریوی جدید تندروهای ساختمان سبز بهارستان، مواجهه تند و ساختارشکنانه با رئیس‌جمهور به امید ریختن چند رای بیشتر همفکرانشان در سبد رای‌شان خواهد بود. کاری که پیش از این با مرحوم آیت الله هاشمی و سایر دلسوزان نظام کردند و این روند بداخلاقی گویی پایانی بر آن متصور نیست.

برنامه‌ریزی تندروها بر این مبنا طراحی شده که با بداخلاقی در جلسه تقدیم بودجه و موج‌سواری روی اعتراض‌های مردم، حوادث اخیر را دستمایه حمله به دولت کرده و از این طریق مطامع انتخاباتی خود را در فصل سرد هیجانات انتخاباتی دنبال کنند.

به نظر می‌رسد در شرایط فعلی، عقلای دولت و مجلس نباید اجازه دهند تنش‌ها افزایش یافته و عده‌ای با ایجاد اختلاف میان دو قوه از این نمد کلاهی انتخاباتی برای گذاشتن بر سر مردم درست کنند.

اصغر سلیمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار سیاسی ایلنا، در همین رابطه به ایلنا گفت: گران شدن بنزین کار حزبی نبوده که یک حزب یا جناح خاصی پشت آن باشد. همانطور که در مجلس هم دیدیم از هر دو گرایش سیاسی مجلس مخالف افزایش قیمت بنزین بودند. این نشان می‌دهد که هیچ‌ کدام از احزاب در این زمینه تصمیمی نداشتند که اینجا بخواهند گروگیری کنند و همدیگر را تحت فشار قرار دهند.

عضو فراکسیون امید مجلس گفت: به نظر ما افزایش قیمت بنزین تصیمی کلی بوده و از سوی سران سه قوه انجام شده و جوانب امر هم در نظر گرفته شده است. فعلا اینگونه نیست که بخواهیم این تصمیم را به گردن همدیگر بیاندازیم.

سهیلا جلودارزاده هم به ایلنا گفت: اینکه وقتی رئیس‌جمهور به مجلس می‌آید و در یک مراسم رسمی حضور می‌یابد، شاید من هیچ وقت این کار را نکنم ولی زمانی هم هست که بر سر یک موضوع مثل خواسته‌های مردم یک منطقه با نمایش‌هایی روبرو می‌شود که به نظر بی‌اخلاقی می‌آید.

نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم ادامه داد: اینکه انسان بخواهد به دنبال حقیقت‌جویی در این رویدادها باشد یکی از وظایف هر فرد سیاسی است ولی اینکه بخواهد از این‌ها رای به دست آورد به نظر من کار درستی نیست.

وی گفت: حمایت کردن و به دنبال مطالبات این خانواده‌ها بودن و دنبال روشن شدن این مسایل بودن یک وظیفه برای هر فرد سیاسی است و اگر این کار را نکند کوتاهی کرده است ولی اینکه بخواهیم  خودمان را از این ناحیه مطرح کنیم و رای بگیریم، این دِین کسی که رای گرفته را خیلی سنگین‌تر و بیشتر می‌کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز