خبرگزاری کار ایران

رئیس دفتر سیاسی حزب ندا در گفت‌وگو با ایلنا:‌

استمرار سیاست حذفی و به حاشیه رانده شدن نیروهای میانه، تریبون نیروهای افراطی را گرم می‌کند

استمرار سیاست حذفی و به حاشیه رانده شدن نیروهای میانه، تریبون نیروهای افراطی را گرم می‌کند
کد خبر : ۱۴۱۶۷۱۵

رئیس دفتر سیاسی حزب ندای ایرانیان گفت: استمرار سیاست های حذفی اقدامی در جهت زائل کننده خوش بینی و امید در جامعه است. بستن درها، مسدود کردن روزنه ها و به حاشیه راندن نیروهای تحول خواه، باعث زیرزمینی شدن کنش های سیاسی می‌شود.

سجاد سالک رئیس دفتر سیاسی حزب ندای ایرانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این سوال که استمرار سیاست حذفی در کشور با پیامدهایی رو به رو است، گفت:‌ متاسفانه رد صلاحیت چهره‌های منتقد و میانه‌رو، اتفاق تازه‌ای نیست اما انتظار می‌رفت مراجع نظارتی، از اتفاقات سال گذشته درس گرفته باشند و اجازه دهند، نمایندگان سلایق مختلف در فضای رقابت انتخاباتی حضور داشته باشند.

وی افزود: به نظر می‌رسد جامعه سیاست صبر و سکوت و نظاره را در پیش گرفته است. جریانات سیاسی کار سختی برای احیای امید و ایجاد انگیزه در جامعه در پیش دارند و انتشار خبرهای ناامیدکننده انتخاباتی نیز کنشگری رسمی را تضعیف کرده و فاصله طیف‌های ناراضی را با نظام سیاسی افزایش خواهد داد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب تصریح کرد: فراموش نکردیم در اوج بحران، بسیاری از مسئولان که آشفته و نگران شده بودند، راه بیان اعتراضات را نه حضور در خیابان، بلکه مسیرهای قانونی عنوان می‌کردند و می‌گفتند اگر کسی به قوانین جاری کشور از جمله قانون حجاب انتقادی هم دارد باید تلاش کند از مسیر مسالمت‌آمیز قانونی، اصلاحات مدنظرش را اعمال کند، اما اکنون که موعد اعلام نامزدهای نهاد قانونگذاری کشور شده، برگزارکنندگان انتخابات تنها یک پالس به جامعه ارسال کرده‌اند؛ که راه اصلاحات مسالمت‌آمیز نیز مسدود است و هیچ سلیقه سیاسی متفاوتی حق حضور در عرصه‌های رسمی کشور را ندارد.

سالک گفت: استمرار سیاست‌های حذفی اقدامی در جهت زائل شدن خوش‌بینی و امید در جامعه است. بستن درها، مسدود کردن روزنه‌ها و به حاشیه راندن نیروهای تحول‌خواه، باعث زیرزمینی شدن کنش‌های سیاسی می‌شود و اگر عرصه‌های فعالیت سیاسی رسمی به سوی جامعه بسته شود، به صورت طبیعی باید منتظر بود که عرصه‌های غیررسمی گشوده شود.

وی افزود:‌ رفتار هیات‌های اجرایی نمونه عملیاتی، «تئوری مملکت برای حزب اللهی‌ها است» بوده و اگر بخش‌هایی از جامعه احساس کنند نادیده گرفته شده‌اند پیامدهای خوبی ندارد.

رئیس دفتر سیاسی حزب ندای ایرانیان گفت:‌ قبل از اعتراضات سال گذشته به صورت رسمی درباره برخی دو قطبی‌ها هشدار دادیم که متاسفانه این هشدار در آن مقطع جدی گرفته نشد. امروز هم هشدار می دهیم روند حذف و طرد و خانه‌نشین کردن نمایندگان گرایشات مختلف فکری در روند اداره جامعه، طبقه متوسط را دچار بی نمایندگی در عرصه عمومی کرده و جامعه بی نماینده، برای احقاق حق خود، به روش‌های دیگر رو خواهد آورد.

سالک تاکید کرد: رفتارهای حذفی و سخت‌گیرانه، باعث به حاشیه رانده شدن نیروهای میانه و خاموش شدن معدود صداهای معتدل در جامعه شده و در مقابل تریبون نیروهای افراطی و دامن زننده به دوقطبی را گرم  خواهد کرد.

وی گفت: امیدواریم قوه عاقله و نظام تدبیر، مانع از سرخوردگی بیشتر جامعه شده و در مرحله بعدی، هیات های نظارت، با احقاق حقوق تمام کاندیداهای شایسته، فضا و فرصت مناسبی در اختیار طیف های مختلف علاقمند به مشارکت در عرصه سیاسی قرار دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز