با وجود این گرانیها، بهتر است شیرینی عید را با این روش ساده در خانه درست کنید
شیرینی گل مینا یک شیرینی مخصوص عید نوروز میباشد که طرز تهیه ساده ای دارد و با مواد اولیه در دسترسی آماده می شود.
شیرینی گل مینا یکی از خوشمزه ترین شیرینی های عید نوروز می باشد که آن را با قالب هایی به شکل گل مینا تهیه می کنند به همین دلیل نام این شیرینی گل مینا می باشد . شیرینی گل مینا طرز تهیه آسانی دارد و هم داخل فر و هم بدون فر تهیه می شود که در این بخش طرز تهیه این شیرینی را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم شیرینی گل مینا
مواد لازم |
مقدار |
آرد |
170 گرم |
1 عدد |
|
پودر کاکائو |
1 قاشق غذاخوری |
پودر قند |
50 گرم |
کره |
70 گرم |
وانیل |
نوک قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی گل مینا
مرحله اول :
کره ای که از قبل به دمای محیط رسیده است را به همراه پودر قند در یک ظرف مناسب بریزید و با دور تند همزن هم بزنید تا ترکیب شوند. دقت کنید در حین همزدن دور گیری کنید تا تمام کره حل شود.
مرحله دوم :
تخم مرغ را نیز به همراه وانیل به مواد اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ هم مثل کره، باید به دمای محیط رسیده باشد.
مرحله سوم :
آرد را الک کرده و آرام آرام به مواد اضافه کرده و هم بزنید. با کمک لیسک خمیر بدست آمده را جمع کنید.
مرحله چهارم :
خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید به یک قسمت آن پودر کاکائو اضافه کنید. حالا هر خمیر را در یک نایلون جداگانه گذاشته و اجازه دهید حدود نیم ساعت درون یخچال استراحت کند.
مرحله پنجم :
خمیر را از یخچال خارج کنید و از روی نایلون آن را با وردنه صاف کنید سپس با قالب گل مینا در اندازه کوچک و بزرگ برش دهید. گل میناهای کوچک برش خورده را روی گل میناهای بزرگ بگذارید.
مرحله ششم :
شیرینی ها را داخل سینی فر بچینید و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار بدهید. در این فاصله فر را روشن کنید تا گرم شود.
مرحله هفتم :
سینی را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید تا حدود 20 دقیقه در فر با دمای 125 درجه بپزد، در حدی که کمی رنگ زیر شیرینی تغییر کند.
نکات مهم در تهیه شیرینی گل مینا
اگر می خواهیداین شیرینی را بدون فر تهیه کنید یک قابلمه بزرگ برداشته و روی آن جسمی قرا دهید تا مانند سه پایه باشد. می توانید از الک استفاده کنید سپس در قابلمه را گذاشته و بمدت 10 دقیقه اجازه دهید تا داغ شود سپس شیرینی های شکل داده شده را از یخچال خارج و داخل قابلمه به روی سه پایه قرار دهید و با شعله کم به روی شعله پخش کن و بمدت 25 الی 30 دقیقه بگذارید تا بپزد.
برای رنگی شدن شیرینی می توانید به جای پودر کاکائو از رنگ خوراکی استفاده کنید.