کیفیت از اهمیت ویژهای برای تولیدکننده داخلی برخوردار است
چهارمین همایش تجلیل از چهرههای ماندگار و پیشکسوتان صنایع لوازم خانگی ایران در هتل استقلال تهران با حضور ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت، توکلی عضو کمیسیون صنایع، شمس الدین حسینی عضو کمیسیون اقتصادی، سمیه رفیعی رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی، اعضای هیات مدیره انجمن ملی و اقتصادی صنایع لوازم خانگی ایران، اعضای انجمن در دو طیف محصول ساز و قطعه ساز لوازم خانگی، جمع زیادی از اصحاب رسانه و پیشکسوتان برگزیده شب گذشته به همت این انجمن برگزار شد.
به گزارش ایلنا به نقل از اهام ایران، در این همایش که چهارمین همایش دوره تجلیل از چهرههای ماندگار و پیشکسوتان صنایع لوازم خانگی ایران به همت انجمن صنایع لوازم خانگی ایران است، رئیس هیات مدیره انجمن پس از خیر مقدم حضور مدعوین حاضر، گفت: از آقای خلیلی به عنوان پدر تشکلگرایی در صنعت لو.ازم خانگی ایران تشکر و برای ایشان طلب سربلندی و سلامت میکنم.
علیرضا دانیالی رئیس هیأت مدیره انجمن ملی و اقتصادی صنایع لوازم خانگی ایران در ادامه تصریح کرد: با توجه به جدیت فعالان این صنعت برای گسترش و توسعه فعالیت در این بخش و حضور در بازارهای منطقه در بخش تولید کننده لوازم خانگی به طور قطع کیفیت از اهمیت ویژهای برای تولید کننده داخلی برخوردار است.
و ی با تقدیر از تولیدکنندگان لوازم خانگی به ویژه اعضای انجمن، تصریح کرد: صنعت لوازم خانگی ایران از سال ۹۷ به دلیل خروج شرکتهای خارجی از بازار، و به دلیل تحریمها دچار دگرگونی شد. در سال ۹۷ تولید لوازم خانگی داخلی نزدیک به ۸ میلیون دستگاه بود اما با همت، تلاش و پشتکار صنعتگران کشور در حوزه لوازم خانگی و با افزایش سرمایهگذاریها، خوشبختانه این خلأ به خوبی پر شد و در سال گذشته ۱۷ میلیون دستگاه لوازم خانگی در کشور تولید شد که نشان از رشد این صنعت در کشور دارد. این رشد که شامل کمی و کیفی است در سال جاری نیز وجود داشته است.
دانیالی در ادامه سخنان خود ضمن قدردانی از عباس هاشمی دبیر سابق انجمن ملی و اقتصادی صنایع لوازم خانگی ایران نسرین اوجاقی را به عنوان دبیر جدید این انجمن معرفی کرده و برای وی ارزوی موفقیت کرد.
رئیس هیات مدیره انجمن ملی و اقتصادی صنایع لوازم خانگی ایران با تجلیل ویژه از مهندس محسن خلیلی به عنوان پدر تشکل گرایی در ایران یاد کرد و ابراز داشت: صنایع تولیدی در ایران با وجود بحرانهای متعدد و چالشهای اقتصادی، به تلاش برای افزایش کمی و کیفی محصولات خود ادامه میدهند اما باید تلاش داشت تا در صورت ادامه بحرانها شاهد تعطیلی کارخانهها یا کاهش کیفیت محصولات در کشور نباشیم.