رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر سنندج در گفتگو با ایلنا:
مطالعه باید به یک باور درونی در فرد تبدیل شود
ارتقای فرهنگ مطالعه نیازمند فرهنگ سازی و تغییر باورهاست و تا زمانی که فرهنگ مطالعه جزئی از وجدان جمعی تک تک ما نشود نمیتوان امیدی به ارتقاء آن داشت.
ایلنا: رئیس کمیسیون فرهنگ شورای اسلامی شهر سنندج گفت: مطالعه یک رفتار علمی و فرهنگی است که باید به یک باور درونی در فرد تبدیل شود و در این زمان است که فرهنگ کتابخوانی در جامعه نهادینه شده است.
غریب سجادی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در سنندج؛ اظهار داشت: ارتقای فرهنگ مطالعه نیازمند فرهنگ سازی و تغییر باورهاست و تا زمانی که فرهنگ مطالعه جزئی از وجدان جمعی تک تک ما نشود، نمیتوان امیدی به ارتقاء آن داشت.
وی تصریح کرد: کتاب آموزگاری است که صحبتش باعثخوشبختی، شادابی روح انسان و ارتقای علم و دانش میشود و در نهایت خروجی آن ارتقاء فرهنگی و علمی جامعه است.
سجادی با ابراز تاسف از پایین بودن نرخ مطالعه در کشور، افزود: مطالعه نیازی است که برآورده کردن آن میتواند بخش زیادی از نیازهای دیگر ما را برآورده کند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر سنندج گفت: جلب توجه عمومی به مطالعه به عنوان یک نیاز، یکی از مهمترین اقداماتی است که باید در راستای شاخص سرانه کتابخوانی انجام شود.
سجادی بیان داشت: با اجرای برنامههای کاربردی و فرهنگ سازی و جلب توجه مردم به نیاز مطالعه میتوان به تناسب نیاز و سطح فکر و معلومات افراد جامعه کتاب چاپ شود.
وی با اشاره به نقش کتاب در تحولات تاریخی، ادامه داد: هر جامعهای که میزان توجه به کتاب در آن بیشتر باشد اجرای برنامههای توسعهای با موانع مشکلات فرهنگی کمتری مواجه میشود.
سجادی توجه به مطالعه را از نیازهای اساسی جامعه برشمرد و گفت: متولیان باید سعی کنند با استفاده از برنامههای اصولی و تاثیرگذار، کتاب را به زندگی مردم به عنوان یک نیاز وارد کنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر سنندج یادآور شد: مسئولان باید علاوه بر اینکه خود الگوی جامعه در ترویج فرهنگ مطالعه باشند زمینههای لازم برای توسعه این فرهنگ مطلوب را فراهم سازند.
وی در ادامه سخنانش به نقش مهم موسسات غیردولتی و مردمی در ترویج فرهنگ مطالعه اشاره کرد و گفت: این نهادها نیز همگام با نهادهای دولتی میتوانند به اجرای برنامههای فرهنگی به منظور ترویج فرهنگ مطالعه بپردازند.
سجادی با تقدیر از عملکرد نهاد کتابخانههای عمومی در بسترسازی و اجرای برنامههای متنوع به منظور ترویج فرهنگ کتابخوانی، اظهار داشت: کتاب و کتابخوانی باید به عنوان یک نیاز برای اقشار مختلف جامعه احساس شود تا بتوان به موفقیت برنامههای مرتبط ایمان کامل داشت.
وی تصریح کرد: اجرای برنامههایی مانند ایستگاه مطالعه و راهاندازی کتابخانههای عمومی مشارکتی حرکت جدیدی است که قطعا در ارتقای سرانه مطالعه اثرگذار است.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر سنندج در پایان خاطرنشان کرد: توجه به نیازهای جامعه و جلب توجه عمومی به فرهنگ مطالعه با ابزارهای مناسب میتواند به گسترش این فرهنگ در کشور کمک شایانی کند.
رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر سنندج در پایان خاطرنشان کرد: توجه به نیازهای جامعه و جلب توجه عمومی به فرهنگ مطالعه با ابزارهای مناسب میتواند به گسترش این فرهنگ در کشور کمک شایانی کند.