در گفتگو با ایلنا مطرح شد:
رایزنی وزارت نیرو با دیوان عدالت اداری در خصوص چاههای فاقد پروانه
برطبق تصمیمی که از سوی دیوان عدالت اتخاذ شد مقرر شد، حق برداشت از دشتهای ممنوعه که پیش از این تا ۳ لیتر انجام میشد ممنوع شود.
به گفته معاون حفاظت و بهرهبرداری منابع آب شرکت آب منطقهای تهران، شرایطی برای صدور مجوز چاههای فاقد برنامه در نظر گرفته شده که در صورت عدم مجوز تسهیلات دولتی نیز به آنها تعلق نخواهد گرفت.
مهدی فروغی، معاون حفاظت و بهرهبرداری منابع آب شرکت آب منطقهای تهران در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به قانون مصوبه مجلس در سال ۸۹ به منظور تعیین تکلیف چاههای زیرزمینی فاقد پروانه اظهار داشت: پس از ابلاغ قانون کمیسیون در سال ۹۰ به نام کمیسیون صدور پروانه شکل گرفت که ملزم بود برای چاههایی که از نظر وزارت نیرو دارای شرایط لازم است مجوز صادر کند.
معاون حفاظت و بهرهبرداری منابع آب شرکت آب منطقهای تهران تصریح کرد: استفاده از کنترهای حجمی هوشمند، استفاده از سیستم مدرن آبیاری جز الزامات صدور پروانه است، با این روش هم سفرههای آب زیرزمینی مدیریت میشوند، سیستمهای آبیاری مدرن ساماندهی میشوند، همچنین چاههای فاقد پروانه که حق و حقوق به دولت پرداخت نمیکنند از تسهیلات برخوردار نخواهند شد.
وی با اشاره به شرایط صدور مجوز گفت: صاحبان چاههایی که تا قبل از سال ۸۵ حفر شدهاند، از طرف وزارت نیرو شناسایی شدهاند، فعال هستند همچنین مصرف کشاورزی دارند مدارک خود را باید به این کمیسیون به منظور صدور مجوز ارائه دهند.
فروغی در خصوص ابطال بخشی از مصوبه در اوایل سال جاری افزود: برطبق تصمیمی که از سوی دیوان عدالت اتخاذ شد مقرر شد، حق برداشت از دشتهای ممنوعه که پیش از این تا ۳ لیتر انجام میشد ممنوع شود.
معاون حفاظت و بهره برداری منابع آب شرکت آب منطقهای تهران ادامه داد: در این خصوص وزارت نیرو با دیوان عدالت و سازمان بازرسی در حال رایزنی است که این فرآیند متعادل شود و ما منتظر ابلاغیه جدید هستیم.