معاون برنامهریزی و اشتغال استانداری البرز:
تهیه و تدوین آمارهای سند آمایش سرزمینی استان به تفکیک شهرستانها
آمارهای سند آمایش سرزمینی استان به تفکیک شهرستانها تهیه و تدوین می شود و همکاری دستگاههای اجرایی در تدوین سند آمایش در شورای برنامهریزی استان با حضور استاندار مورد ارزیابی قرار می گیرد.
معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری البرز گفت: آمارهای سند آمایش سرزمینی استان، به تفکیک شهرستانها تهیه و تدوین میشود و همکاری دستگاههای اجرایی در تدوین سند آمایش در شورای برنامهریزی استان با حضور استاندار مورد ارزیابی قرار می گیرد.
به گزارش ایلنا در کرج، ذبیح الله قائمی، در جلسه آمایش سرزمین استان که با محوریت بررسی سند جامع در بخش «تحلیل اجتماعی و فرهنگی – جمعیت نظام شهری و نظام روستایی» برگزار شد، با اشاره به نقش مهم سند آمایش سرزمین در توسعه کلان استان و ضرورت تکمیل هر چه سریعتر این سندجامع گفت: مدیران دستگاهها باید با همگرایی، به صورت ضربتی و ویژه پای کار آمده و در نهایی سازی این سند، همکاری های لازم را داشته باشند.
وی افزود: قرار است تا پایان سال ۵ فصل اول سند آمایش استان نهایی شود و سه فصل بعدی در سال آینده بررسی میشود.
معاون برنامه ریزی و توسعه استانداری البرز با اشاره به محدودیت زمان در تکمیل این سند، و سند توسعه برنامه ششم به دلیل ضیق وقت، مدیران کل دستگاههای اجرایی استان را مکلف ساخت تا اسناد و مدارک و آمار و اطلاعات تائید شده را به معاونت برنامه ریزی و توسعه استان ارائه دهند.
قائمی با بیان اینکه سند آمایش استان، بهعنوان اولین و مهمترین سند فرادستی در استان است، افزود: بعد از تهیه این سند، توسعه برنامه ششم را برای تدوین در دست اقدام خواهیم داشت ضمنا در بحثآمایش محور کار بر عهده ناظر است، همچنین نوع همکاری تمامی دستگاههای اجرایی در شورای برنامه ریزی استان ارزیابی و اعلام خواهد شد.
وی افزود: سند آمایش سرزمین البرز در واقع نشان دهنده جهت گیری توسعه استان با توجه به ظرفیت های زمین، جغرافیا، فضا و انسانی است که می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
قائمی در پایان گفت: شرح خدمات سند آمایش سرزمین به صورت ملی بوده که تمام استان ها در نحوه تنظیم و اجرای آن از یک جایگاه برخوردار هستند.