خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل موسسه خیریه مهر سیهلا:

آزمایشگاه تحقیقات مولکولی و ژنتیک سرطان آماده بهره برداری است

آزمایشگاه تحقیقات مولکولی و ژنتیک سرطان آماده بهره برداری است
کد خبر : ۱۳۰۰۷۹۵

مدیرعامل موسسه خیریه مهر سیهلا با اشاره به راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی گفت: این مرکز در راستای رسالت پیشگیری و آموزش به تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه تحقیقات مولکولی و ژنتیک سرطان اقدام کرد که هم اکنون آماده بهره برداری است و در خدمت دانشگاه و محققان است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از البرز، ناصر امینی در نشست خبری با اشاره به راه اندازی آزمایشگاه تحقیقاتی در موسسه خیریه مهر سهیلا اظهار داشت: این آزمایشگاه به همت حامیان صنعتی و تولید کنندگان پلیمر و نیکوکاران و با هدف انجام پروژه ‌های تحقیقاتی در این مرکز تاسیس و راه اندازی شده است.

مدیرعامل موسسه خیریه مهر سیهلا با تشریح فعالیت های این مرکز گفت: در اساسنامه موسسه بر آموزش و پیشگیری تاکید شده است و موسسه خیریه مهر سهیلا علاوه بر کمک های مادی و مددکاری، آموزش را از ارکان اصلی برنامه های موسسه در حمایت از خانواده های درمانجویان تحت پوشش بر شمرد.

وی با اشاره به برگزاری کلاس ها و کارگاه های آموزشی در حال برگزاری این مرکز گفت: موسسه خیریه مهر سهیلا علاوه بر خیریه بودن در کمک به بیماران مبتلا به سرطان و معیشت خانوده های این عزیزان برنامه های ورزشی، هنری، موسیقی، خودشناسی، روانشناسی و همچنین برنامه های آگاهی رسانی از سرطان را در دستور کار خود قرار داده است.

امینی در خصوص اقدامات پیشگیرانه این مرکز گفت: این مرکز در راستای رسالت پیشگیری و آموزش اقدام به تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه تحقیقات مولکولی و ژنتیک سرطان کرده که هم اکنون آماده بهره برداری است و در خدمت دانشگاه و محققان است. 

مدیرعامل موسسه در ادامه گفت: آزمایشگاه تحقیقات مولکولی و ژنتیک سرطان مهرسهیلا در 100 متر فضای آزمایشگاهی - تحقیقاتی و 45 متر فضای آموزشی مجزا برای برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی راه اندازی شده است.

نکوئیان متخصص ژنتیک سرطان و بیوتکنولوژی پزشکی، عضو هیات مدیره موسسه و هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز در این نشست، گفت: خدا را شاکریم که با همکاری و همدلی حامیان صنعتی و نیکوکاران توانستیم یک آزمایشگاه تحقیقات مولکولی و ژنتیک سرطان را به صورت هدفمند برای انجام طرح های مولکولی و مخصوصاً ژنتیکی پیشرفته در خدمت محققین، پزشکان و دانشگاه در موسسه خیریه مهر سهیلا ایجاد کنیم.

وی در ادامه گفت: این موسسه بنا دارد استفاده ابزاری از همه بخش ها و تجهیزات آزمایشگاه را در اختیار اساتید و دانشگاه ها قرار دهد تا قدمی هرچند کوچک برای شناخت و تحقیقات سرطان بردارد.

نکوئیان با ارزشمند خواندن این مرکز تحقیقاتی در استان البرز گفت: ما امیدواریم با همکاری دانشگاه ها بتوانیم طرح های تحقیقاتی دانشجویان و پروژه های محققین و همچنین در پایان نامه های دانشجویان دکترا همکاری نمائیم و هیات مدیره این موسسه نیز همه امکانات را برای تحقق این امر فراهم خواهد نمود.

عضو هیات مدیره و مسئول آزمایشگاه تحقیقات مولکولی و ژنتیک سرطان موسسه خیریه مهر سهیلا با ارزشمند خواندن این نشست و نقش مهم رسانه در معرفی این مرکز تحقیقاتی نوپا گفت: ما امیدواریم این نشست پل ارتباطی ما با سایر مراکز تحقیقاتی و همچنین دانشگاه ها و دانشجویان باشد چرا که این رسالت مهمی است که یقیناً به خوبی به آن عمل خواهید کرد.

وی با اشاره به اقدامات پیشگرانه این موسسه گفت: ما سعی نموده ایم با برپایی سمینارهای آموزشی در بین خانواده ها سفیران سلامت را به جامعه بفرستیم. ما نه تنها به آموزش بیمار مبتلا به سرطان پرداخته ایم بلکه به خانواده و حتی به افراد سالم هم آموزش می دهیم تا بتوانند زندگی بهتر و بدون بیماری را تجربه کنیم.

نکوئیان با اشاره به نحوه برخورد با بیمار مبتلا به سرطان نیز گفت: امروزه نحوه برخورد و صحبت با بیماران مبتلا به سرطان بسیار مهم است چرا که ممکن است با گفتن یکه کلمه یا یک جمله، امید را از یک بیمار سلب کنیم. ما در موسسه خیریه مهر سهیلا امید را سرلوحه قرار داده ایم تا بتوانیم بهتر و موثرتر به درمان بیماران کمک کنیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز