سهمیه سوخت صیادان باید پاسخگوی نیاز شغلی آنان باشد
![سهمیه سوخت صیادان باید پاسخگوی نیاز شغلی آنان باشد](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/sb9DvuJpkr6Y/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pvWSDipyVFPa7otfNPZWXfo,/%D8%B5%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84.jpg)
معاون وزیر و رییس سازمان شیلات ایران، در واکنش به اعلام سهمیه سوخت شناورهای صیادی گفت: سهمیه سوخت صیادان باید پاسخگوی نیاز شغلی آنها باشد.
به گزارش ایلنا و به نقل از سازمان شیلات ایران، دکتر خون میرزایی با اعلام مطلب فوق گفت: جامعه ۱۴۰ هزار نفری صیادی کشور، جامعهای مولد است و در سال رونق تولید و در راستای پشتیبانی از تولید داخلی و افزایش تابآوری اقتصادی، باید مورد حمایت جدی قرار گیرد.
به گفته وی، این جامعه با توجه به فعالیت در محدوده مرزهای آبی کشور، نقش مرزبانی نیز دارد و پشتیبانی از آنها، اهمیت دوچندان مییابد.
این مسوول ادامه داد: با توجه به وابستگی تام فعالیت صیادان به سوخت، لازم است صیادان از سوخت یارانهای متناسب با فعالیت خود، بهرهمند و برخوردار شوند.
معاون وزیر در سازمان شیلات ایران با اشاره به این که نیاز سوخت شناورهای صیادی بر اساس فرمول سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (فائو) برآورد و محاسبه میشود و تابع قدرت موتور، مدت دریاروی و فاصله صیدگاه از اسکله است، افزود: سهمیه سوخت تخصیص یافته باید تامین کننده نیاز شغلی صیادان باشد.
خونمیرزایی تصریح کرد: بر این اساس از نظر سازمان شیلات ایران، اختصاص میزان ۱۴۰۰ لیتر در ماه برای قایقهای بنزینی منطقی است و اگر سهمیه کمتری اختصاص یابد، باعث بالا رفتن هزینههای پایه تولید و زیان صیادان خواهد بود.
وی در پایان تاکید کرد: ما این موضوع را به مراجع مسئول، منعکس کردهایم و پیگیری لازم را تا حصول نتیجه به عمل خواهیم آورد.