ذوالفقاری:
محدودیت دسترسی به نرم افزارهای اوپن سورس به سبب تحریم ها /هوش مصنوعی میتواند مانع هیجانات بازار شود
ذوالفقاری گفت: با توجه به اینکه تکنولوژی هایتک و هوش مصنوعی به میزان زیادی در اختیار آمریکا است و برخورد این کشور تاثیرگذاری زیادی در فعالیتهای نرمافزاری و هایتک سایتهای ایرانی خواهد گذاشت حتی با وجود آنکه خیلی از نرمافزارها اپن سورس هستند اما مطابق تحریمها دسترسی شرکتهای ایرانی به آنها محدود خواهد شد و این یک واقعیت انکارناپذیر است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا؛ علیرضا ذوالفقاری در نشست خبری رونمایی از فعالیت هوش مصنوعی در بازار مسکن در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا در خصوص تاثیرگذاری تحریمهای آمریکا و محدودیت خدمات به دامنههایی که با پسوند IR فعالیت میکنند، گفت: بیشتر سایتهایی که در کشور فعالیت میکنند پسوندهای COM – NET – ORG را نیز در اختیار دارند و میتوانند فعالیت خود را بر روی این پسوندها فوروارد کنند اما نکته مهم این است که به هر حال این تحریمها تاثیر خود را خواهد گذاشت.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تکنولوژی هایتک و هوش مصنوعی به میزان زیادی در اختیار آمریکا است و برخورد این کشور تاثیرگذاری زیادی در فعالیتهای نرمافزاری و هایتک سایتهای ایرانی خواهد گذاشت حتی با وجود آنکه خیلی از نرمافزارها اپن سورس هستند اما مطابق تحریمها دسترسی شرکتهای ایرانی به آنها محدود خواهد شد و این یک واقعیت انکارناپذیر است.
امروزه بیشتر نرمافزارهای کاربردی مورد استفاده در کشور در آمریکا ساخته و یا ارائه شده است.
مدیرعامل استارتآپ کیلید افزود: ما بر اساس تکنولوژی هوش مصنوعی یک استارتآپ هوشمند برای اولین بار در کشور فراهم کردیم. این نرم افزار با استفاده از تکنولوژی Web Mapping و Augmented Reality طراحی و اجرا شده است. به طوری که کاربر میتواند با وارد کردن کد پستی ۱۰ رقمی قیمت ملک را بر اساس ویژگیهایی از قبیل مساحت، موقعیت، سن بنا و تغییرات بازار در سطح محله و قیمت املاک مشابه به صورت آنلاین و دقت بالا محاسبه کنند.
وی افزود: در سیستم ارزیابی هوشمند قیمت ملک از مدلهای محاسباتی و یادگیری ماشین استفاده شده تا مجموعی از دادهها و اطلاعات ارزشمند را در اختیار کاربر قرار دهد. با استفاده از اطلاعات و ابزارهای سودمند این سامانه میتوان پیشبینی صحیحی از وضعیت بازار داشته و ریسک معاملات را نیز کاهش داد.
در ادامه این نشست خبری اسلامی، دبیر کانون نهادهای مالی ایران با اشاره به تدوین راهکارهای نه گانه وزارت مسکن و شهرسازی برای تعادل بخشی به بازار مسکن گفت: یکی از سیاستهای نهگانه وزارت مسکن بحث شفافسازی و آگاهی رسانی به آحاد مردم است که در این رابطه سامانههای اینترنتی مانند کیلید این شفافسازی را با استفاده از هوش مصنوعی و بدون نیاز به اظهارنظرهای سطحی که باعث ایجاد حبابهای کاذب قیمتی میشوند برای مردم فراهم کنند.
وی افزود: کانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات که مصوب ششم بهمنماه سال ۱۳۸۷ است و هر شخص ایرانی حق دسترسی به اطلاعات عمومی را داده است مگر در موارد خاص که قانون آن را منع کرده است.
اسلامی تصریح کرد: استفاده از هوش مصنوعی GIS و سایر فناوریهای مدرن که امروزه در دنیا متداول است میتواند تصمیمات ملکی را به سوی تصمیمات هوشمند و بدون هیجان و احساسات کاذب رهنمون کند.