استاندار اصفهان:
۱۸۰۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در روستاها و مناطق محروم استان اجرا شده است
پروژه های محرومیت زدایی، خدماتی، تولیدی و عمرانی از جمله ی طرح های اقتصاد مقاومتی می باشند که در شرایط فعلی بسیار مورد نیاز است.
استاندار اصفهان در جلسه ی ستاد پشتیبانی اردوهای هجرت ۳، گفت: اردوهای طرح هجرت ۳ گامی بلند در جهت ایجاد فضای تعامل، گسترش فرهنگ ایثار و جوانمردی و خدمتگزاری و کمک به همنوعان است.
به گزارش ایلنا از اصفهان؛ رسول زرگرپور تصریح کرد: تاکنون ۱۸۰۰ پروژه ی اقتصاد مقاومتی از جمله پروژه های عمرانی، تولیدی و خدماتی با اعتبار ۴۴۰ میلیارد ریال توسط برادران بسیجی در روستاها و مناطق محروم استان اجرا شده که علی رغم پیش بینی برای اتمام یکساله ی، پروژه ها در ۸ ماه به اتمام رسید.
وی به اعزام دانش اموزان بسیجی تحت عنوان اردوهای هجرت دانش آموزی اشاره کرد و اظهار داشت: بر اساس آمار ارائه شده بیش از ۱۴۰۰ نفر از دانش آموزان در ۱۴۹ اردو به روستاها فرستاده شده اند که این دانش آموزان در انجام فعالیت های خدماتی و عمرانی نقش اساسی داشتند.
استاندار اصفهان اضافه کرد: اعزام دانش آموزان در قالب اردوهای هجرت ۳ علاوه بر انجام فعالیت های عمرانی در بازسازی ها و درک معنویت در جوانان و نوجوانان، بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
استاندار اصفهان به اردوهای دانشجویی تحت عنوان اردوهای جهادی اشاره کرد و افزود: در اردوهای دانشجویان ۷ هزار دانشجو به بیش از ۲۰۰ روستا اعزام شدند و به انجام فعالیت های عمرانی و خدماتی می پردازند.
زرگرپور افزود: با اعزام نزدیک به ۲۲ هزار جهادگر در اردوهای یکروزه به مناطق محروم، در قالب حلقه های صالحین فعالیتهای خوبی صورت گرفت.
وی با اشاره به اعزام دانش آموزان و دانشجویان به این اردوها افزود: ستاد پشتیبانی اردوهای هجرت می تواند تا ۱۰ برابر ظرفیت های فعلی، دانش آموزان و دانشجویان را به این اردوها اعزام نماید که باید توجه داشت این اردوها در آینده ی این افراد بسیار موثر خواهد بود.
استاندار به محدودیت های اعتبار این اردوها اشاره کرد و افزود: پیش بینی شده است که برای سال آینده اعتبارات افزایش یابد.
وی به طرح های اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و افزود: پروژه های محرومیت زدایی، خدماتی، تولیدی و عمرانی از جمله ی این طرح ها می باشند که در شرایط فعلی بسیار مورد نیاز است.
وی از همه ی مدیران کل خواست بخشی از اعتبارات و منابع خود را در اختیار بسیج سازندگی قرار دهند تا با قوت بیشتر به این پروژه ها بپردازند چرا که رفع محرومیت از مناطق روستایی و محروم از اصول انقلاب است و مسئولین ملزم هستند که این کار را با قوت ادامه دهند.
استاندار پروژه های اقتصاد مقاومتی را از بحثهای مهم مدیریت استان عنوان کرد و افزود: پس از ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی در بهمن ماه سال ۹۲، توسط مقام معظم رهبری و دستورات رئیس جمهور، دولت در حدود ۶ ماه کار مستمر و جدی در کلیه ی بخش ها و وزارتخانه ها برنامه ها و سیاست های اجرایی خود را در قالب سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی فراهم نمود و در شورای اقتصاد به تصویب رساند که این سیاست ها اکنون ابلاغ شده است.
زرگرپور با تاکید بر اینکه باید برش استانی این برنامه ها انجام پذیرد، از همه ی مدیران کل خواست تا یک ماه آینده برش استانی برنامه های مربوط به خود را تهیه و ارائه نمایند.
وی با تاکید بر اینکه باید فرهنگ سازی اقتصاد مقاومتی در جامعه نهادینه شود، اظهار داشت: متاسفانه این امر در کشور و استان کمتر مورد توجه قرار گرفته است و باید در خصوص تبیین اقتصاد مقاومتی یک سلسله همایش ها، کارگاهها و گردهمایی هایی برنامه ریزی شود.
استاندار اصفهان خاطر نشان کرد: چارچوب های این همایش ها تا پایان سال به کمک معاونت منابع انسانی و مدیریت استان و با کمک دستگاه ها انجام خواهد شد.