خبرگزاری کار ایران

استاندار اصفهان:

مرحوم «شاطر رمضان»، جزئی از تاریخ موسیقی ایران وسرمایه‌های نمادین است

مرحوم «شاطر رمضان»، جزئی از تاریخ موسیقی ایران وسرمایه‌های نمادین است
کد خبر : ۱۵۸۴۱۵۵

استاندار اصفهان گفت: مرحوم «شاطر رمضان ابوطالبی»، جزئی از تاریخ موسیقی ایران وسرمایه‌های نمادین اصفهان است.

به گزارش ایلنا از اصفهان، مهدی جمالی نژاد در جمع هنرمندان ضمن ابراز خرسندی از اینکه این محفل بهانه‌ای برای جمع شدن بزرگان و هنرمندان است، اظهارکرد: در اینکه اصفهان یک شهر اسطوره‌ای خاص از جهت تاریخ، فرهنگ، میراث فرهنگی است، شکی نیست و این محفل هنری خود یادآور همین اسطوره‌های تاریخ ساز است. 

وی با اشاره به برپایی این یادمان به یاد استاد «شاطر رمضان ابوطالبی»، افزود: اصفهان از لحاظ میراث فرهنگی نیز در سه دوره آل بویه، سلجوقی و دوره صفویه پایتخت بوده و همین خصوصیت موجب شده ارزشمند باشد. استاندار اصفهان تصریح کرد: همانند این خصوصیات بسیار است، اما آنچه موجب شده این خاک عزیز و با ارزش‌تر باشد، سرمایه‌های نمادین و چهره‌های شاخص هستند. 

وی ادامه داد: اگر این سرمایه‌های نمادین نبودند و یا ساخته نمی‌شدند تاریخی شکل نمی‌گرفت اما باید توجه داشت که این عرصه جذب سرمایه فقط در فضای هنری نباشد و در همه عرصه‌ها باید فعال شود. 

جمالی‌نژاد با اشاره به موسیقی خلاق گفت: افراد پیشکسوت فعال حوزه موسیقی سنتی و کلاسیک به هوش مصنوعی ارزشمندی بخشیده‌اند. 

وی با اشاره به سرمایه‌های نمادین گفت: در بازدیدی که از مرکز بهزیستی کودکان و جوانان یتیم داشتم متوجه شدم این کودکان و نوجوانان امیدوار هستند و تحلیل‌های بسیار خوبی از اوضاع دارند که جای خوشبختی است که این سرمایه‌های نمادین در اصفهان زیاد است. 

استاندار اصفهان اضافه کرد: قاطعانه می‌دانم در کدام استان کار می‌کنم ومسئولیتم بسیار سنگین است اما پای اصفهان ایستاده‌ام. 

در این مراسم که با تشویق حضار همراه بود از فرزند استاد «شاطر رمضان ابوطالبی»، یدالله ابوطالبی

تقدیر به عمل آمد. 

وی گفت: بیش از۹۳ سال عاشقی، برای هنرمندان و هنرشناسان و هنردوستان، در خانه استاد شاطر رمضان ابوطالبی می‌گذرد و پس از فوت پدر این مسیر را تا کنون ادامه داده‌ام. 

همچنین استاد حسن اکلیلی استاد پیشکسوت تئاتر و تلویزیون در این مراسم به توجه بیشتر به اهالی هنر تاکید کرد. 

شاطر رمضان متولد سال ۱۲۸۷ بود و وقتی سال ۱۳۷۳ فوت کرد، ۸۶ سال داشت و در باغ رضوان به خاک سپرده شد. 

خانه شاطر کعبه آمال هنرمندان بزرگی چون اکبر جغه، حسین سروری، تاج_اصفهانی، حسن کسایی، جلیل شهناز، رضا ارحام صدر بوده و بسیاری از شاعران هر کدام برای خود وزنه‌ایی سنگین در عرصه هنر ایران بوده‌اند که سه‌شنبه‌های هر هفته خانه شاطر رمضان را ساختند و این خانه جزئی از تاریخ شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز