ستاری خبر داد:
تلاش۶ شرکت دانش بنیان برای کشف داروی کرونا
![تلاش۶ شرکت دانش بنیان برای کشف داروی کرونا](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/hSK9ytGegtmY/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pnIFwQVmKrGa7otfNPZWXfo,/%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%86%D8%A7+%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C.jpg)
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور از تلاش ۶ شرکت دانش بنیان برای کشف داروی کرونا خبر داد.
به گزارش ایلنا، سورنا ستاری در آخرین برنامه سفر یک روزهاش به ارومیه در جمع خبرنگاران استان آذربایجانغربی گفت: ۴۱ شرکت دانشبنیان با ارزش بالغ بر ۲۸۰ هزار میلیارد تومان در بورس در حال فعالیت هستند که این اتفاق، یک رخداد بسیار مهم در کشور است و باید با ارتقای فرهنگ عمومی شاهد حضور بیشتر جوانان برای راهاندازی این نوع شرکتها باشیم.
وی افزود: بیماری کرونا، باعث جهش و رشد قابل تامل بسیاری از استارتاپها شد که این اتفاق در درآمدزایی و رشد اشتغال در این حوزه موثر بوده گرچه استارتاپهای گردشگری بخاطر این بیماری تاحدود زیادی تنزل کردند.
معاون رئیس جمهور اضافه کرد: تا به امروز در هیچ کشوری، دارو یا واکسن موثری برای بیماری کرونا ساخته نشده با این حال تمام داروهای تاثیرگذار بر بهبود بیماران کرونایی و تجهیزات مرتبط این بیماری چون ماسک و ونیلاتور همگی در داخل کشور در حال تولید است. ضمن اینکه قرار شده در مورد واکسن، وزیر بهداشت اطلاعرسانی کند با این حال هم اکنون ۶ شرکت در کشور در حال کار بر روی واکسن هستند.
ستاری افزود: کتاب سالنامه مهاجرتی ایران یکی از ارزشمندترین اتفاقات حوزه فرهنگ کشور است که امکان بارگذاری آن در سایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری وجود دارد و بزودی نسخه انگلیسی هم چاپ خواهدشد.
وی در خصوص دستگاههای تصفیه کننده کرونایی هم گفت: بسیاری از این دستگاهها فاقد استاندارد و تاییدیه هستند با این حال این آمادگی را داریم که اگر کسی از دستگاه خود مطمئن است، شرایط برای بررسی کارشناسان و دریافت مجوز و تاییدیه را تسهیل کنیم.