خبرگزاری کار ایران

مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان تاکید کرد؛

موضوع سالک در دامغان بر اساس نمودار گانت پیگیری شود/حمایت از سازمان های مردم نهاد راهکار پیشگیری از آسیب های اجتماعی/ رصد و پایش مهاجرت افراد کم برخوردار به دامغان

موضوع سالک در دامغان بر اساس نمودار گانت پیگیری شود/حمایت از سازمان های مردم نهاد راهکار پیشگیری از آسیب های اجتماعی/ رصد و پایش مهاجرت افراد کم برخوردار به دامغان
کد خبر : ۹۴۶۰۲۷

مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان گفت: موضوع سالک که از مسائل مهم اجتماعی و بهداشتی شهرستان دامغان می باشد ، باید بر اساس برنامه تظیم شده (نمودار گانت) پیگیری و گزارش لازم ارائه شود .

به گزارش ایلنا، امیر بینایی بیان کرد: پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بدون کمک و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و مردم با یکدیگر میسر نیست.

وی افزود: اگر به آسیب های اجتماعی به موقع رسیدگی نشود، افزایش جرم را در پی دارد که مخرب انضباط اجتماعی است.

 مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان افزود: پرهیز از موازی کاری در بررسی آسیب های اجتماعی، تحقیق کامل و اتخاذ تصمیمات عملیاتی واحد در این زمینه از جمله راهکارهای مهم در مقابله با آسیب های اجتماعی شایع در جامعه است.

وی ادامه داد: نقشه راه  پیشگیری از آسیب های اجتماعی باید با نگاه و مراقبت مردم تعریف و تبیین شود .

بینایی اظهار داشت: مدیریت واحدی در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی وجود ندارد و همه دستگاه های اجرایی باید تابع یک مدل واحد باشند.

 مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان ضمن بیان اینکه پدیده های اجتماعی، برون داد عملکرد مدیران و مسئولین از یکسو و نگاه مردم به محیط پیرامونی از سوی دیگر است خاظر نشان ساخت: یکی از راهکارهای پیشگیری از آسیب دیدگان اجتماعی، حمایت و تقویت سازمان ها وتشکل های مردم نهاد و غیر دولتی است . 

وی گفت: دولت به تنهایی نمی تواند به امورات مردم بپردازد ، لذا باید نقش تشکل ها و نهادهای مردمی در حوزه تصمیم سازی و اجرا پر رنگ تر شود .

بینایی یادآور شد: در مدیریت آسیب ها به نگاه علمی نیازمندیم و تا زمانیکه به عوامل موثر در ایجاد آسیب ها توجه نکنیم اقدامات ما اثرگذاری مطلوبی نخواهد داشت . 

وی ضمن بیان اینکه بیماری اجتماعی حاصل سهل انگاری در بسیاری از امور است که باید با جدیت به آن پرداخته شود گفت:جامعه نگران، ناشاد و مضطرب آسیب پذیر است. 

 مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان با اشاره به رصد و پایش مهاجرت افراد کم برخوردار از استانهای دیگر به شهرستان دامغان افزود: مقابله با  آسیب های اجتماعی نیازمند آگاه سازی و‌ فرهنگ سازی گسترده تر مردم و ارائه راهکارهای نهادهای مختلف به منظور عملیاتی کردن برنامه های موثر آنها در این راه است که با وجود همگرایی مناسب میان مسئولان و مردم تحقق این اهداف امکان پذیر خواهد بود.   

بینایی گفت: نابرابری های اقتصادی و اجتماعی ، اختلافات طبقاتی هر جامعه، افراد را در موقعیت هایی قرار می دهند که نمی توانند نقش های اجتماعی مناسب خود را بیابند و لذا موجب ناهنجاری های اجتماعی می شوند.

وی ادامه داد: تنها راه کاهش آسیب های اجتماعی ، توانمند سازی مناطق محروم و اجرای طرح محله محور است که نشاط اجتماعی به عنوان یکی از مهم‌ترین و موثرترین شاخص‌های اجتماعی در گسترش احساس رضایت عمومی از زندگی، گسترش تعاملات اجتماعی سازنده، رشد اعتماد عمومی و مشارکت همه جانبه اجتماعی به شمار می‌رود.

مدیر کل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان افزود: برندسازی اجتماعی و اقتصادی در روستاها و محلات و برگزاری جشنواره های روستایی با رویکرد محصولات و فعالیت های شاخص زمینه رشد و توسعه در ابعاد مختلف را فراهم می نماید . 

وی با تاکید بر اینکه شهرستانهای استان زمینه تدوین تقویم جشنواره ها بر اساس تولیدات شاخص را فراهم نمایند تصریح کرد: برگزاری جشنواره های روستا در تبادل فرهنگی و معرفی روستا و همچنین عرضه و تولید فروش محصولات روستا و ارزش گذاری به تولید موثر خواهد بود .

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز