خبرگزاری کار ایران

آیت‌الله حسینی همدانی:

دشمن به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به روحانیت است/جوانان هدف اصلی تهاجمات فرهنگی هستند

دشمن به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به روحانیت است/جوانان هدف اصلی تهاجمات فرهنگی هستند
کد خبر : ۸۰۳۹۰۱

نماینده ولی فقیه در استان البرز بدبین کردن مردم نسبت به روحانیت را یکی از شگردهای جنگ نرم برشمرد و خطاب به روحانیون تصریح کرد: باید با عمل خود این بدبینی را از بین ببرید و فکر صحیح به مردم دهید و با جلب اعتماد کاری کنید که مردم شمارا خادم خود بشناسند.

به گزارش ایلنا، آیت‌الله حسینی همدانی در «همایش بزرگ طلاییه داران تبلیغ و فعالان مسجد» و «آیین معارفه سرپرست جدید مرکز رسیدگی به امور مساجد البرز»، مسجد را مرکز تمدن سازی، بازسازی معنوی، بصیرت افزایی، دشمن‌شناسی و مقابله با دشمن برشمرد و تصریح کرد: مسجد مرکز تربیت جوانِ مؤمنِ متعهدِ انقلابی است.

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های امام جماعت مسجد و امام مسجد، اظهار داشت: امام مسجد محور همه‌های کارهای مسجد است.

رئیس شورای سیاست‌گذاری امور مساجد استان البرز با بیان اینکه امامت مسجد شغل نیست، بیان داشت: به مسئولیت امامت مسجد نباید به‌عنوان یک شغل نگاه کرد چراکه امام روزانه در مسجد گردهمایی داشته و ارتباط مستمری با اقشار مردم دارد که باید مغتنم شمرده شود.

آیت‌الله حسینی همدانی با تأکید بر اینکه مسجد باید پایگاه فعالیت‌های اجتماعی باشد، اظهار داشت: مسجد به تعبیر رهبر معظم انقلاب خاک‌ریز فرهنگی است.

وی با بیان اینکه امروزه نفوذ فرهنگی دشمن به‌شدت در حال افزایش است، اذعان داشت: دین و احکام الهی مورد آماج قرار گرفته و همه تلاش‌های دشمنان معطوف به از بین بردن دین و ایمان در عامه مردم به‌خصوص جوانان گردیده است.

امام‌جمعه کرج با بیان اینکه مسجد می‌تواند حرکت فرهنگی ایجاد کند، یادآور شد: مسجد می‌تواند در مقابل هجمه‌های فرهنگی مقابله کند و بصیرت افزا باشد.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه با اشاره به مفهوم جنگ نرم، خاطرنشان ساخت: جنگ نرم یک پدیده جدید نیست و از اول خلقت بشر تاکنون نیز در جریان بوده است.

وی شروع جنگ نرم را با فریب آدم و حوا توسط شیطان دانست و گفت: با دو جنبه «روانی و علمی» و «نظری و فکری» جنگ نرم ایجاد می‌شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه بنیان‌گذار جنگ نرم در عالم شیطان است، ادامه داد: شیطان برای فریب آدم و حوا اعتماد آنان را جلب کرد و قسم خورد سپس بانفوذ در فکر آن‌ها وادار به عملشان کرد و بر آنان غلبه پیدا کرد.

آیت‌الله حسینی همدانی در ادامه به مقایسه جنگ نرم و جنگ سخت پرداخت و گفت: جنگ نرم پیچیده‌تر از جنگ سخت است و دشمن به دنبال تصرف فکر و اندیشه طرف مقابل است.

وی بابیان اینکه راه رسیدن به منافع و مصالح، شناخت درست و دقیق از مصالح و منافع است، گفت: دشمن درصدد دوری و عوض کردن منافع و مصالح است تا منافع خود را تأمین کند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان البرز ریشه جنگ نرم را در تصرف دیگران دانست و تأکید کرد: هدف جنگ نرم تغییر فکر، القای شبهه و جلب اعتماد به سمت دشمن است.

آیت‌الله حسینی همدانی «تعویض و انحراف افکار» و «انگیزه به شناخت غلط» را از ابزارهای جنگ نرم برشمرد و گفت: یکی از ابزارهای دشمن رواج شبهه در باورهای دینی، اجتماعی و مبانی فلسفی و اعتقادی است.

وی اثرگذاری بر افکار وزندگی افراد و تغییر در مسیر را از اهداف جنگ نرم نام برد و تصریح کرد: در جنگ نرم ابتدا فکر را عوض و سپس انگیزه عمل به فکر غلط را در شخص ایجاد می‌کنند.

رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه استان البرز با بیان اینکه همه انبیاء الهی درگیر جنگ نرم بودند، عنوان کرد: وظیفه روحانیت در این جبهه این است که افکار مردم را تصحیح و اعتماد مردم را جلب کند تا مردم یقین کنند که روحانیت خیرخواه آنان است.

آیت‌الله حسینی همدانی بابیان اینکه انبیاء الهی باید جلب اعتماد می‌کردند، افزود: انبیا الهی در دل مردم نفوذ داشتند و خدمت گذار دین و مردم بودند.

وی با اشاره به سرانه پایین مطالعه در میان مردم، جبران این خلأ در جامعه را متوجه مسجد دانست و گفت: ارکان مسجد باید در این موضوع ورود کنند.

رئیس بنیاد غدیر استان البرز با تأکید بر اینکه جنگ نرم همه‌چیز را از بین می‌برد و جدی است، خطاب به روحانیون و ائمه مساجد تأکید کرد: صادقانه وارد عمل خدمت به مردم شوید.

آیت‌الله حسینی همدانی بدبین کردن مردم نسبت به روحانیت را یکی از شگردهای جنگ نرم برشمرد و خطاب به روحانیون تصریح کرد: باید با عمل خود این بدبینی را از بین ببرید و فکر صحیح به مردم دهید و با جلب اعتماد کاری کنید که مردم شمارا خادم خود بشناسند.

وی در بخش دیگری از بیانات خود در توصیه‌هایی به ائمه مساجد، عنوان داشت: «سه وعده نماز را در مسجد بخوانید»، «به جوانان مسجد اجازه کار دهید و بامحبت و دوستی با آنان ارتباط بگیرید»، «مسجد را مرکز فعالیت‌های اجتماعی، مرکز مقاومت فرهنگی و مرکز تربیت فکر و اندیشه قرار دهید»، «برنامه داشته باشید»، «با زبان قوم با مردم سخن بگوید»، «سعه‌صدر داشته باشید و باحوصله کارکنید»، «روشن و شفاف کارکنید»، «حساب مسجد را تأسیس کنید» و «برای طول سال تقویم داشته باشید.»

رئیس بنیاد مهدویت استان البرز با تأکید بر اینکه خدام و هیئت‌امنا بازوان امام و ارکان مسجد هستند، در توصیه‌هایی به خدام افزود: خدام باید باسواد، کار بلد، وقت‌شناس و وظیفه‌شناس باشند و نظافت مسجد را کار اصلی خود بدانند.

آیت‌الله حسینی همدانی در توصیه‌هایی به هیئت‌امنا مساجد نیز عنوان کرد: هیئت‌امنا باید باسواد باشند و فقط جنبه مادی آنان در نظر گرفته نشود بلکه باید طراح و خلاق باشند.

در پایان این مراسم ضمن تشکر از زحمات حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا سعیدی رئیس سابق مرکز رسیدگی به امور مساجد البرز، حجت‌الاسلام‌و المسلمین منطقی سعادتی به‌عنوان سرپرست جدید این مرکز در استان البرز معرفی شد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز