رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان قزوین عنوان کرد:
کاهش 65 درصدی زباله در ایام محرم و صفر سال گذشته/حضور هفت دستگاه در ستاد محرم
رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان گفت: سال گذشته حدود 400 نفر از سوی خانه مشارکت مردم در پاکسازی شهر در ایام محرم و صفر فعالیت داشتند که این امر موجب کاهش 65 درصد ایجاد زباله در کف خیابان های شهر شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، جلسه ستاد هماهنگی عزاداری سیدالشهدا(ع) به ریاست منوچهر حبیبی معاون سیاسی استاندار و با حضور مریم بیدخام مدیرکل دفتر امور اجتماعی و جمعی از مسئولان دستگاههای مربوط در سالن جلسات معاونت سیاسی استانداری قزوین برگزار شد.
حبیبالله انصاریان رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان در این جلسه بیان کرد: این جلسه، اولین جلسه مربوط به ایام ماه محرم و صفر در سالجاری است که برگزار می شود.
وی گفت: یکی از مباحث مهم، پیگیری مطالبات سلامت مردم از دستگاهها است و خانه مشارکت مردم در سلامت استان، بعنوان بازویی توانمند در کنار دستگاه ها، جهت تامین سلامت مردم در تمام جنبه ها تلاش می کند.
رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت استان اظهار کرد: یکی از دلایل حضور دستگاهها در کنار خانه مشارکت مردم، ایجاد و راهبردی کردن طرح هایی است که برای سلامت مردم ایجاد شود.
انصاریان عنوان کرد: سال گذشته حدود 400 نفر از سوی خانه مشارکت مردم در پاکسازی شهر در ایام محرم و صفر فعالیت داشتند که این امر موجب کاهش 65 درصد ایجاد زباله در کف خیابان های شهر شد.
وی افزود: مسئله بعد، آشپزخانه های نذورات است که در این دوماه به اندازه کل سال از ظروف یکبار مصرف استفاده می شود و باید به سمت فرهنگ گذشته در خصوص عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف حرکت کنیم و این امر نیاز به فرهنگ سازی دارد.
حضور هفت دستگاه در ستاد محرم
در ادامه محمد تقی مهدی آبادی نماینده سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین بیان کرد:برای کاهش خطرات سلامت و ایجاد ایستگاههای صلواتی، سال گذشته با همکاری سازمان تبلیغات، سازمان زیباسازی شهرداری، سازمان آتش نشانی، شورای هیات های مذهبی، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری بازدیدهای روزانه از ایستگاه ها انجام شد.
وی گفت: همچنین برای تشویق شهروندان در راستای فرهنگ سازی عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف، به صورت نمادین هدیه هایی به شهروندان اهدا شد که شامل لیوان های کاغذی یکبار مصرف بود.
نماینده سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین اظهار کرد: سال گذشته برای دومین بار، 16 هزار لیبل بر روی ظروف یکبار مصرف در مساجد بزرگی که نذورات داشتند ایجاد شد که این امر نیز در جهت فرهنگ سازی پیام های بهداشتی اجرا شد.
وی افزود: سال گذشته آسیب های بهداشتی، در بحث نذورات و پذیرایی های در سطح شهر کمتر شد و این امر، اتفاق بسیار خوبی است.