ابوالفضل فلاح:
برای رسیدن به اشتغال برنامه ششم، نیازمند 45 هزار اشتغال خالص در البرز هستیم
مدیرکل اقتصاد و دارایی البرز گفت: در صورتی که بخواهیم به اشتغال برنامه ششم و نرخ بیکاری متوسط رقم 11 برسیم باید در سال 45 هزار اشتغال خالص داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ابوالفضل فلاح امروز در نشست شورای مدیران زیر مجموعه اقتصاد و دارایی که در منطقه ویژه اقتصادی پیام، برگزار شد اظهار داشت: اگر بنا باشد مدل اشتغال استان را به اشتغال برنامه ششم برسانیم و نرخ بیکاری البرز به متوسط 11 تغییر پیدا کند باید در سال حدود 45 هزار اشتغال خالص داشته باشیم یعنی با در نظرگرفتن خروجی اشتغال، جذب نیرو ایجاد شود.
وی در ادامه به اهمیت منطقه ویژه پیام بهعنوان منطقه ویژه، اشاره کرد و تاکید کرد: این منطقه قابلیت خوبی برای استان دارد همچنین نمایشگاه بین المللی و پایانه صادراتی و احداث بندر خشک به عنوان پتانسیل های موجود این منطقه، استان البرز را پیشتاز سایر استانها خواهد کرد.
وی افزود: اصرار مجاورت این مجموعه و جانمایی آنها در کنار یکدیگر، منطقه ویژه ای تشکیل خواهد داد که در منطقه غرب آسیا بیمانند خواهد بود.
این مدیر استانی با اشاره به ظرفیت ایجاد بندر خشک در این استان گفت: منطقه ویژه برکت در حال اجرایی شدن است و در کنار منطقه ویژه اقتصادی پیام می تواند در رشد و توسعه استان نقش ویژه ای داشته باشد.
وی با اشاره به اهمیت ویژه منطقه تجاری در حوزه تجاری و لجستیک کشور، اضافه کرد: با توجه به صادرات و اهمیت احداث نمایشگاه بینالمللی لازم بود که اولویتهای دیگر را تعطیل و منطقه آزاد را در استان برجسته کنیم.
فلاح با عنوان اینکه هاب دارویی کشور در البرز شکل میگیرد، تصریح کرد: جایگاه استان البرز در رتبه نهم کشوری در حوزه تولید ناخالص ملی و در بخش منابع بانکی رتبه 23 کشور را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی البرز با ارائه گزارش اجمالی از وضعیت اقتصادی البرز، گفت: در حوزه درآمدهای کل و مالیاتی بیش از 105 درصد تحقق درآمد داشتیم. همچنین در حوزه جذب سرمایه گذاری خارجی 202 میلیون دلار که بخش قابل توجهی برای سال 97 است، موفق به جذب سرمایه گذار شدیم.
فلاح گفت: از این میزان سرمایهگذاری خارجی تا کنون حدود 50 درصد جذب و مابقی در حال ورود سرمایه است.
وی ادامه داد: توان تامین منابع مالی بانکی در استان مثبت بوده و با مدل رشد 8 درصد که در برنامه ششم برای کشور پیشبینی نشان میدهد که ما در سال حداقل باید 260 هزار میلیارد ریال منابع را از طریق بانکی، بورس، سیستم دولتی و فاینانس خارجی و سرمایهگذاری مستقیم خارجی جذب کنیم.