خبرگزاری کار ایران

سیامک آقایی مطرح کرد:

نان همچنان در صدر تخلفات صنفی/ کیفیت نان اولویت اصلی نانوایان باشد

نان همچنان در صدر تخلفات صنفی/ کیفیت نان اولویت اصلی نانوایان باشد
کد خبر : ۷۵۱۲۱۱

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز، گفت: در طرح ویژه نظارت نوروز 98 که از اول بهمن 97 تا 15 فروردین 98 انجام شد در بخش میزان بازرسی ها، پرونده های متشکله و ارزش ریالی تخلفات، کیفیت و پخت نان در نانوایی ها در صدر جدول جای داشته‌اند.

به گزارش ایلنا، سیامک آقایی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در طرح ویژه نظارت نوروز 98 تعداد 13 هزار و 468 بازرسی صورت گرفت که منجر به کشف دو هزار و 248  تخلف و تشکیل یک هزار و 674 پرونده به ارزش ریالی یک هزار و 777 میلیارد ریال شد.

آقایی درباره بیشترین تعداد بازرسی ها گفت: کیفیت و پخت نان با دو هزار و 66 مورد بازرسی، حبوبات شامل عدس، لوبیا، نخود، لپه و... با یک هزار و 780 مورد بازرسی واقلام پروتئینی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخم مرغ و ماهی با یک هزار و 231 مورد بازرسی در صدر بازرسی های طرح ویژه نظارت نوروز 98 جای داشتند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان البرز تصریح کرد: نان با 185 پرونده، بخش پوشاک، کیف و کفش با 141 پرونده و حبوبات با 128 پرونده بالاترین میزان پرونده های متشکله را به خود اختصاص داده اند.

این مسئول درباره بالاترین تخلفات به لحاظ ارزش ریالی بیان کرد: نان با یک میلیارد و 619 میلیون ریال، خدمات عمومی شامل قالیشویی، خشکشویی و... با یک میلیارد 405 میلیون ریال و بخش پوشاک، کیف و کفش با یک میلیارد و 325 میلیون ریال در صدر این جدول جای داشتند.

آقایی در خاتمه یادآور شد: شهروندان استان البرز می توانند شکایات و گزارش‌های  خود در زمینه گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، عدم اجرای تعهدات، عدم انجام خدمات پس از فروش در دوره ضمانت، قاچاق و عرضه خارج از شبکه را به صورت شبانه روزی با سامانه 124 در مرکز استان و شهرستان های تابعه مطرح کنند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز