متخصص طب سنتی دانشگاه کاشان،
برای تهیه عصاره گل محمدی به صورت جدید و قدیم باید مطالعات بیشتری شود
متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه کاشان گفت: برای تهیه عصاره گل محمدی به صورت جدید و قدیم باید مطالعات بیشتری انجام شود.
به گزارش ایلنا، مهدی برهانی با اشاره به اینکه گلاب مرکب القواست گفت: گلاب در برخی موارد دارای طبیعت سرد و در مواقعی دیگر طبیعتی گرم دارد.
برهانی با بیان اینکه برای عصارهگیری از گل محمدی دو روش سنتی و هیدروالکلی موجود است افزود: در طب سنتی گل محمدی خشک شده را در روغن کنجد قرار می دهند و بعد از مدتی از روغن کنجد حاصل استفاده می کنند.
وی با بیان اینکه در روش هیدروالکلی عصاره را تهیه و به روغن ها اضافه می کنند افزود: در تهیه عصاره هیدروالکلی، عصاره گیاه را با الکل ترکیب کرده و الکل را خشک کرده و از آن استفاده می کنند که در این صورت ممکن است یا خواص گل از بین برود و یا عوارض منفی در این ترکیب جدید بوجود آید.
برهانی با اشاره به اینکه هنوز استانداردی برای تولید گلاب تعریف نشده است گفت: برای تهیه عصاره گل محمدی بصورت جدید و قدیم باید مطالعات بیشتری انجام شود.
وی گفت: گل محمدی هم مانند گلاب مرکب القوا، تقویت کننده قلب، شادی بخش و خشک شده آن ملین است.