خبرگزاری کار ایران

در کارگروه آرد و نان شهرستان آستارا مطرح شد:

کم فروشی و رعایت نکردن مسائل بهداشتی بیشترین تخلفات نانوایان

کم فروشی و رعایت نکردن مسائل بهداشتی بیشترین تخلفات نانوایان
کد خبر : ۴۵۲۱۷۵

در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان آستارا ، کم فروشی و رعایت نکردن مسائل بهداشتی به عنوان بیشترین تخلفات نانوایان این شهرستان عنوان شد.

به گزارش ایلنا از بندر آستارا، «وحید پورحضرت» در این جلسه اظهار کرد: در کنار اعمال قانون برای نانوایان متخلف، نباید از تشویق نانوایان با مسئولیت غافل شد.

وی با اشاره به اینکه ماهیانه 600 تن آرد در بین نانوایان سهمیه پز شهرستان آستارا توزیع می‌شود، اضافه کرد: سهمیه آرد نانوایان در صورت رعایت موارد بهداشتی و ساعات پخت، افزایش خواهد یافت و میزان دقیق افزایش سهمیه در جلسه کارگروه فرعی آرد و نان تعیین خواهد شد.

وی اظهار کرد: نانوایی های دارای تعطیلی خودسرانه در روزهای جمعه یا استفاده کننده از جوش شیرین و افزودنی های غیر مجاز، پلمپ خواهند شد.

کم فروشی و رعایت نکردن مسائل بهداشتی بیشترین تخلفات نانوایان

پورحضرت بیشتر تخلفات نانوایان آستارا را کم فروشی و عدم رعایت موارد بهداشتی عنوان کرد و گفت: در سه ماه اخیر، 134 بار از نان های شهرستان آستارا توسط ماموران بهداشت محیط نمونه برداری و 14 نانوایی متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شده است.

وی با بیان اینکه 45 درصد از نانوایان شهرستان آستارا آزاد پز هستند، افزود: از صدور مجوز جدید نانوایی در نقاطی که چندین واحد نانوایی در آن فعالیت می کنند، پرهیز شود و نقاط محروم از نانوایی در الویت باشد.

وی در پایان با اشاره به اینکه متقاضیان مجوز نانوایی به پخت نان به عنوان شغل دوم و سوم نگاه نکنند، اظهار کرد: صدور مجوز نانوایی در آستارا منوط به فراگیری اصول حرفه‌ای این شغل، داشتن مدرک مربوطه و تجربه کافی است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز