خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر آموزش و پرورش کشور:

مدارس کشور با اعتباری بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال به سیستم گرمایشی و سرمایشی تجهیز می شوند

مدارس کشور با اعتباری بالغ بر ۲۰ هزار میلیارد ریال به سیستم گرمایشی و سرمایشی تجهیز می شوند
کد خبر : ۱۶۲۷۸۱۸

معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: در سال جاری ۲۰ هزار میلیارد ریال برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس کشور پیش‌بینی شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، حمید رضا خان محمدی شامگاه چهارشنبه در نشست نهضت مدرسه سازی در چهارمحال و بختیاری اظهارداشت: در حال حاضر هیچ بخاری غیراستاندارد در مدارس کشور وجود ندارد و در سال گذشته سیستم گرمایشی و سرمایشی ۱۹ هزار کلاس استانداردسازی شد.

وی افزود: در سال جاری ۲۰ هزار میلیارد ریال برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس کشور پیش‌بینی شد.

خان محمدی بیان کرد: تا پایان برنامه هفتم استانداردسازی وسایل گرمایشی و سرمایشی اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به افزایش اعتبارات ۲ برابری گفت: تجهیز مدارس یکی از اولویت‌های سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز و دولت است.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس بیان کرد: در راستای اجرای طرح شهید عجمیان برای بهسازی و نوسازی مدارس مصالح و مواد اولیه  تهیه و در اختیار گروه‌های مردمی، جهادی، دانش‌آموزان و مدارس قرار می‌گیرد.

خان محمدی با اشاره به کمبود مدرسه در شهرک های جدید تصریح کرد: در استان چهارمحال و بختیاری احداث مدرسه در شهرک‌های تازه تاسیس یک ضرورت است.

وی بیان کرد: در سال‌گذشته در کشور خیرین ۱۱۰ هزار میلیارد ریال تعهد ساخت مدرسه داشتند که پایان سال این میزان به ۱۸۰ هزار میلیارد ریال افزایش یافت.

توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در گرو مشارکت خیرین و نیک‌اندیشان امکان‌پذیر است

استاندار چهارمحال و بختیاری در این نشست گفت: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در دولت چهاردهم آغاز شد و در این نهضت دولت موظف است زیرساخت‌های آموزشی را برای تمام دانش‌آموزان بدون هرگونه تبعیض و با کیفیت یکسان فراهم کند.

جعفر مردانی بیان کرد: تحقق اهداف از پیش تعیین شده در نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی در گرو مشارکت خیرین و نیک‌اندیشان امکان‌پذیر است.

وی افزود: عدالت آموزشی تنها به معنی دسترسی به مدرسه نیست بلکه در کنار فضای آموزشی استاندارد باید دانش آموزان از داشتن معلم خوب و تجهیزات استاندارد آموزشی برخوردار باشند.

مردانی بیان کرد: توسعه مدارس استاندارد در سطح مناطق روستایی و محروم باید با همت مسوولان و خیران با جدیت پیگیری شود و  برداشته شدن مدرسه‌های سنگی، کانکسی، تخریبی، نیازمند مقاوم سازی و نیمه‌تمام از مهمترین رویکردهای استان چهارمحال و بختیاری است.

وی گفت: فرمانداران با دعوت از خیرین و استقبال از مشارکت مردمی نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی را به طور جد در شهرستان‌ها به خصوص مناطق محروم مورد توجه قرار دهند ونسبت به برگزاری نشست‌های مربوط به نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی به صورت هفتگی و احصا مسائل و مشکلات منطقه تحت پوشش خود اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری بیان کرد:  هم اکنون در استان ۸۳ مدرسه سنگی با ۴۶۲ کلاس درس و ۱۰ مدرسه کانکسی با ۱۰ کلاس درس و ۱۵ مدرسه تخریبی با ۱۲۱ کلاس درس فعال است.

 ایرج کریمی اظهارداشت: ۳۷ طرح آموزشی نیمه‌تمام با ۱۸۴ کلاس درس در استان وجود دارد که  برای تکمیل این مدارس به کمک خیرین و اعتبارات مسوولیت اجتماعی نیاز است.

وی با اشاره به اینکه برای ساخت ۷۷مدرسه با بنیاد علوی و بسیج سازندگی، سپاه استان تفاهم‌نامه منعقد شده است افزود: اقدامات اولیه برای ساخت ۲۰ مدرسه با بنیاد علوی آغاز شده است.

۹ مدرسه کانکسی در چهارمحال و بختیاری حذف می شود

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ساخت ۵۹ مدرسه سنگی نیز با کمک سازمان بسیج شروع شده است و تا یایان شهریور به اتمام خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه عملیات احداث و حذف ۹ مدرسه کانکسی در استان انجام می شود گفت: برای ساخت یک مدرسه دیگر نیز فرایند واگذاری در حال انجام است.

کریمی افزود: از مجموع مدارس نیمه‌تمام ۱۰ مدرسه آماده واگذاری و ۲۷ مدرسه در حال تکمیل است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز