استاندار تهران خبر داد:
12 هزار هکتار شهرک صنعتی جدید در استان تهران احداث میشود
استاندار تهران گفت: به منظور نوسازی و ساماندهی صنایع، افزایش بهرهوری در صنعت و انتقال لکههای صنعتی ایجاد 12 هزار هکتار شهرک صنعتی جدید در سطح استان پیشبینی شده است.
به گزارش ایلنا، سیدحسین هاشمی شامگاه یکشنبه در آئین بزرگداشت روز صنعت و معدن در تجلیل از واحدهای صنعتی و معدنی برتر و نمونه استان تهران در سالن مرکز همایش های صدا و سیما افزود: یکی از سیاست های محوری دولت در حوزه صنایع، حمایت از تولید با هدف رفع مشکلات موجود دراین بخش است.
وی با اشاره به اینکه دولت با وجود تمام مشکلات و تنگناهای مالی پرداخت تسهیلات مناسبی را برای صنعتگران درنظر گرفته اظهار کرد: ایجاد منطقه آزاد تجاری در منطقه جنوب فرودگاه امام خمینی(ره) و همچنین منطقه ویژه اقتصادی به وسعت 15 هکتار برای توسعه صنایع (های تک) با جذب سرمایه خارجی به صورت مستقیم از جمله اقدامات موثر دولت یازدهم برای رونق صنعت در استان تهران است.
استاندار تهران با تاکید بر اینکه تولید بدون عشق معنا ندارد، گفت: صنعتگران کشور در دوران تحریم که امکان جابجایی حتی یک دلار نیز وجود نداشت با کار و تلاش و ادامه تولید و انجام صادرات نیاز جامعه را تامین کردند که موجب عزت کشور نیز شدند.
وی تصریح کرد: دولتمردان کشور نیز وظیفه دارند از تمام توان خود برای تسهیل کار در واحدهای صنعتی کشور فعالیت کنند.
هاشمی خاطرنشان کرد: در زمانی که قیمت هر بشکه نفت صادراتی ایران از بیش از 100 دلار به 25 دلار رسید این واحدهای صنعتی بودند که با ادامه روند تولید محصولات خود و مدیریت واردات از کاهش شدید ارزش پول ملی جلوگیری و تورم را نیز کنترل کردند.
وی ادامه داد: در حالی که کشورهایی مانند عربستان،کویت، روسیه و آذربایجان در این شرایط مجبور به کاهش ذخایر ارزی خود شدند.
استاندار تهران با یادآوری رشد منفی 6.7 درصدی رشد اقتصادی کشور در آغاز فعالیت دولت یازدهم افزود: دولت تدبیر و امید با اجرایی کردن برجام، کار بزرگی را انجام داد به طوریکه در تاریخ ماندگار و آیندگان قضاوت خواهند کرد که چه اقدام مهم و ارزشمندی بوده است.
هاشمی تصریح کرد: اجرای برجام موجب شد خطر بزرگی که امنیت ملی کشور را تهدید می کرد از بین برود و اگر برجام عملی نمی شد، تولید و اقتصاد نیز دیگر معنایی نداشت.
وی با تاکید بر اینکه صنعتگران از کارهای کوچک فعالیت اقتصادی خود را آغازکنند، افزود: به دنبال کارهای اقتصادی بزرگ هم باشید ولی با بستن قراردادهای کوچک گام های موثرتری می توان برداشت.
وی یادآور شد: پیش از برجام ورود کالاهای اساسی به صورت غیرمستقیم انجام می شد به طوریکه بیش از 10 تا 30 درصد بیش از قیمت اصلی این اجناس خریداری و وارد کشور می شد.
استاندار تهران با تاکید بر اینکه دولت با قدرت از تولید پشتیبانی می کند، گفت: در حال حاضر دولت موانع زیادی را در حوزه اقتصادی را برداشنه است و حتی توانسته تولید و فروش نفت را به ظرفیت های پیش از تحریم بازگرداند.
وی در مورد اقتصاد مقاومتی نیز گفت: یکی از شعارهای اساسی مردم از بدو آغاز انقلاب اسلامی کشورمان، شعار «استقلال ، آزادی، جمهوری اسلامی» است.
وی گفت: بیان عنوان استقلال، اقتصای بوده یعنی مردم می خواهند به توان داخلی خود متکی باشند.
وی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی کشیدن دیوار دور کشور نیست، گفت: اقتصاد مقاومتی پویا بوده و از درون به بیرون حرکت دارد و دارای قدرت رقابتی است.
هاشمی در مورد صنعت خودروسازی نیز گفت: ما در قطعهسازی قوی هستیم ولی در طراحی مدل ضعیف عملکردیم و لازم است با تدبیر و توان و امکانات داخلی با مشارکت، تولید داخلی را تقویت کنیم.
استاندار تهران با تاکید بر اینکه صنعتگران نباید تحت تاثیر فضاسازیها قرار بگیرند، تصریح کرد: تولید به معنای اقتدار کشور به راه خود ادامه خواهد داد.
آئین تقدیر از واحدهای صنعتی و معدنی نمونه استان تهران با حضور اسدالله عسگراولادی و محسن مهرعلیزاده از اعضای اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، رضا رحمانی قائم مقام وزیر صنعت،معدن و تجارت در امور تولید، محمدرضا قاهری بدر مدیرعامل شهرک های صنعتی استان تهران، محمدرضا مرتضوی رئیس خانه صنعت و معدن استان تهران و جمعی از فعالان حوزه صنعت و معدن شامگاه یکشنبه در مرکز همایش های صدا و سیما برگزار شد.
در پایان این آئین با اهدای لوح و تقدیرنامه از دو پیشکسوت و 28 مدیر صنعتی برتر سال 1395 استان تهران تجلیل شد.