رئیس شورای اسلامی شهر تبریز:
عدم افزایش بودجه سال آینده شهرداری تبریز ، بهترین تصمیم شورای شهر بود
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز عدم افزایش رقم بودجه سال ۹۴ شهر تبریز را بهترین تاکتیک و تصمیم شورای شهر تبریز در این مقطع دانست.
به گزارش ایلنا شهرام دبیری امروز در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به شرایط حاکم بر جامعه و رکود در بخش مسکن، پیش بینی بودجهای برابر با بودجه سال قبل بهترین تصمیم شورای اسلامی شهر بود. یعنی ثابت ماندن بودجه با توجه به تورم معمول در جامعه نوعی کاهش هم به حساب میآید. با این حال شورای شهر در یک تاکتیک حساب شده با کاهش فروش اوراق مشارکت و تسهیلات بانکی و افزایش ردیفهای درآمدی این کاهش را جبران میکند.
وی با اعلام افزایش بودجه عمرانی شهر در سال آتی گفت: با وجود رکود در بخش مسکن، تقریبا بودجه شهرداریهای مناطق در سال جاری تا حد ۱۰۰ درصد محقق شده و بودجه سازمانها و شرکتها هم تا ۷۰ درصد تحقق یافته و مبنای بودجه بندی برای سال آتی هم بر اساس بودجه مناطق بوده است.
دبیری، با اشاره به بیشترین سهم بودجه در سال آتی گفت: در همین رابطه حوزه حمل و نقل و بهبود عبور و مرور بیشترین سهم بودجه را در سال آینده به خود اختصاص داده به گونهای که بازگشایی و مسیرگشایی بیش از ۶۰ رشته خیابان در سال آتی پیش بینی شده و ۴۸۵ میلیارد تومان برای تملک املاک واقع در مسیرها در نظر گرفته شده است.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز همچنین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران گفت: مصمم هستیم تا طبق برنامه پنج ساله همه مسیرگشائیهای در نظر گرفته شده در طرح تفصیلی تبریز تا پایان دوره چهارم شورای شهر تبریز اجرائی شود..
وی اتمام پروژههای نیمه تمام به جا مانده از سالهای گذشته، ساماندهی حاشیه نشینی و ادامه پروژه قطار شهری تبریز را جزو مهمترین کدهای بودجهای سال ۹۴ اعلام کرد که بیشترین بودجه شهرداری را به خود اختصاص دادهاند.
دبیری در مورد وضعیت قطار شهری تبریز هم گفت: تلاش میکنیم فاز اول این طرح تا «فلکه دانشگاه» تابستان ۹۴ به پایان برسد و اوایل سال ۹۵ نیز شاهد افتتاح آن تا میدان ساعت تبریز باشیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز، توسعه سالنهای ورزشی به میزان ۳۰ میلیارد ریال را از دیگر موضوعات مصوب بودجه شهرداری در سال ۹۴ اعلام کرد و افزود: در این بودجه ۶۰ میلیارد ریال برای ساماندهی روستاهای اطراف، ۵۰ میلیارد ریال برای احداث پارکینگ در خیابان ۱۷ شهریور، ۷۰۰ میلیارد ریال برای خرید اتوبوس و ۲۰ میلیارد ریال برای ایجاد شهرک امن در نظر گرفته شده است.
وی بر ضرورت توجه به توسعه فرهنگی و مسائل اجتماعی در شهر تاکید کرد و گفت: در همین رابطه، با هماهنگی دادگستری ۱۰ میلیارد ریال برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، ۱۰ میلیارد ریال برای توسعه فعالیتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، ۳۰ میلیارد ریال برای احداث فرهنگسراها، ۲۰ میلیارد ریال برای ساماندهی تابلوهای تبلیغاتی شهر و ۳۰ میلیارد ریال برای تملک خانههای قدیمی و تاریخی شهر در نظر گرفته شده است.