معاون سیاسی استانداری:
جذب بخشی از درآمدهای اموال تملیکی میتواند به تأمین نیازهای استان مرکزی کمک کند

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: مدیریت این استان به منظور تقویت منابع مالی و توسعه برنامههای اجتماعی و اقتصادی در پی جذب بخشی از درآمدهای ناشی از فروش اموال تملیکی است. این اقدام میتواند به تأمین نیازهای فرهنگی و زیرساختی نقاط مختلف استان کمک کند.
به گزارش ایلنا، حسن قمری به موقعیت استان مرکزی به عنوان یکی از مجراهای عبور کالاهای قاچاق اشاره کرده و افزود: این استان یکی از مقاصد کشور در مسیر تردد کالای قاچاق است و در امر مبارزه با این کالاها تلاشهای شبانهروزی زیادی صورت میگیرد که تاکنون نیز با توفیقات خوبی همراه بوده است.
وی به این موضوع که برخی از کالاهای کشف شده قطعاً کالاهای قاچاق نیستند اشاره کرده و ادامه داد: بخشی از کالاهای قاچاق که در انبارهای اموال تملیکی نگهداری میشوند، دارای ظن قاچاق هستند که این بخش از کالاها، پس از بررسیهای لازم و تبرئه شدن اشخاص به آنها برگردانده میشود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی به تعیین تکلیف کالاهایی که قاچاق شناخته میشوند اشاره کرده و اظهار داشت: کالاهایی که قاچاق بودن آنها مشخص شود تا تعیین تکلیف نهایی در انبارهای اموال تملیکی نگهداری میشود. بخشی از کالاهای قاچاق که قابلیت استفاده و عرضه ندارند، باید امحاء شوند.
قمری تصریح کرد: آن بخشی از کالاهای قاچاق کشف شده که قابلیت استفاده داشته باشند، از طریق مزایده عمومی در ازای پرداخت وجه کارشناسی به فروش میرسد و تمام مبالغ فروش رفته به حساب خزانه دولت واریز میشود. محدودیتی برای شرکت در مزایده وجود ندارد و برای اطلاعرسانی فراخوان منتشر میشود.
وی با تأکید بر این موضوع که درآمدهای به دست آمده از محل فروش کالاهای قاچاق به استان مرکزی برگردد، بیان داشت: انتظار میرود بخشی از این درآمدهای به دست آمده برای دولت مانند مالیات به این استان بازگردد و این موضوع با جدیت از سوی استاندار مرکزی در حال پیگیری است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی تأکید کرد: تجمیع کالاهای قاچاق کشف شده در مرکز استان یکی از مهمترین مشکلات در این حوزه است. زیرا جابجایی و حملونقل این کالاها به مرکز با هزینهها و زحمات زیادی برای مجموعه نیروی انتظامی و اموال تملیکی همراه است.
قمری به ضرورت ایجاد یک انبار دیگر در یکی از شهرستانهای استان مرکزی اشاره کرده و در این خصوص ابراز داشت: نیاز است یک انبار در شهرستان ساوه ایجاد شود تا بخشی از کالاهای قاچاق کشف شده در استان مرکزی در این شهرستان نگهداری و تعیین تکلیف شود.
وی اضافه کرد: ادارهکل جمعآوری و فروش اموال تملیکی استان مرکزی نیازمند حمایت است، چرا که محل فعلی این نهاد استیجاری است. این ادارهکل قول مساعد داده که در صورت تأمین زمین، منابع لازم برای ساخت مجموعه را تأمین کند. تمامی تلاشها به کار گرفته شده که مشکل مکان این نهاد در سال جاری مرتفع شود.