رئیس پارک علم و فناوری استان خبر داد؛
برگزاری کمپ بینالمللیسازی شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور در پارک علم و فناوری لرستان
رئیس پارک علم و فناوری لرستان گفت : پارک علم و فناوری استان با همکاری سازمان توسعه همکاری های علمی فناورانه بین المللی معاونت علمی، فناوری و دانش بنیان ریاست جمهوری، کمپ بینالمللیسازی شرکتهای دانشبنیان، خلاق و فناور را برگزار کرد.
به گزارش ایلنا، امین طاهری گراوند روز دوشنبه هشتم بهمن ماه اظهار کرد: این کمپ بین المللیسازی در روزهای شنبه و یکشنبه مورخ ۶ و ۷ بهمن ماه، با هدف تقویت توان صادراتی شرکتهای دانشبنیان و کمک به توسعه بین المللی واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری لرستان و مراکز رشد تابعه و با حضور مدیران سازمان توسعه همکاریهای علمی فناورانه بین المللی معاونت علمی، فناوری و دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.
وی افزود: آشنایی با ابزارهای حمایتی معاونت در مسیر صادرات و فرآیند ارزیابی آمادگی صادراتی شرکتهای دانشبنیان و فناور، چرخه تجارت بینالمللی از مبدا تا مقصد، تحلیل بازارهای جهانی با استفاده از ابزارهای سازمان جهانی تجارت و اصول و فنون مذاکره بینالمللی از مهمترین برنامههای این کمپ دو روزه بود.
طاهری گراوندتوسعهی فعالیتهای حوزه بین الملل و به ویژه توانمندسازی شرکتها در زمینهی صادرات محصولات خود را از جمله برنامههای راهبردی پارک علم و فناوری لرستان برشمرد که از سال جاری به شکل جدی از سوی این پارک دنبال میشود.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان بیان کرد: برنامه ریزی برای توسعه صادرات واحدهای فناور پارک علم و فناوری لرستان در دستور کار این پارک قرار گرفته و در راستای اجرایی شدن این خدمت در پارک، جلسات تخصصی بوت کمپ صادرات ادامه خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: از ۷ شرکت فناور بازدید میدانی صورت گرفت؛ در خصوص چالش ها، مشکلات و موانع توسعه صادرات آن ها، راه کارهای ورود به مسیر صادرات و انتخاب بازار هدف به صورت ویژه بحث و بررسی شد.
راضیه کهنسال مدیر کریدور توسعه صادرات و تبادل فناوری معاونت علمی، فناوری و دانش بنیان ریاست جمهوری هدف از برگزاری کمپ در استانها را تمرکززدایی از پایتخت عنوان کرد و افزود: در پارک علم و فناوری لرستان شرکتهای خوبی بویژه در حوزه دارویی وجود دارد و در صورتی که با حمایتهای برنامه ریزی شده مسیر توسعه صادرات خود را به درستی طی کنند میتوانند به مانند یک ریل مسیر ورود سایر شرکتهای این پارک را به دروازههای بین المللی باز کنند.
وی ضمن تاکید بر لزوم اصلاح ساختار واحدهای فناور، بهبود مدل توسعه کسب و کار و توسعه محصول در راستای افزایش ارزش افزوده در بازار داخلی، در خصوص همکاری با پارک علم و فناوری لرستان جهت آموزش فناوران در اخذ فاکتورهای بین المللی شدن، اعلام آمادگی کرد.