دانشگاه شیراز میزبان کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار
بخش مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز از ۴ تا ۶ دیماه، میزبان دومین کنفرانس بینالمللی «هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار» و نخستین دورۀ «مسابقات برنامهنویسی AiSOFT-Challenge » است.
به گزارش ایلنا، دبیر اجرایی دومین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار، از جزئیات دومین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار خبر داد.
هومان تحیری گفت: افتتاحیه رسمی این کنفرانس، بعداز ظهر ۴دیماه (ساعت ۱۶)، در تالار رازی دانشگاه برگزار خواهد شد و پیشاز آن، در روزهای یکشنبه و دوشنبه (دوم و سوم دیماه ١٤٠٣) کارگاههای تخصصی کنفرانس در بخش مهندسی و علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشکده مهندسی شماره ٢ برگزار خواهد شد.
عضو هیئتعلمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه شیراز گفت: با هدف همافزایی دانشگاههای تابعه وزارتین عتف و بهداشت و با حمایت و همکاری همهجانبه دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ٤ پنل تخصصی درخصوص کاربرد هوش مصنوعی در شاخههای مختلف علوم پزشکی با حضور اساتید مبرز و با بیشاز ٢٠ سخنرانی، برنامهریزی شده است که برای پزشکان گرامی ١٢ امتیاز بازآموزی به همراه دارد. البته برای بهرهمندی از امتیاز بازآموزی، ثبتنام میبایست از طریق وبسایت https://shiraz.ircme.ir انجام شود.
تحیری با یادآوری اینکه این کنفرانس با هدف ارتقاء دانش کاربردی و نظری و تبادل اطلاعات بین محققان، شرکتها و صنایع در حوزههای هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار و مهندسی پزشکی در دانشگاه شیراز برگزار میگردد، خبر داد: از برنامههای جنبی این کنفرانس، برگزاری اولین دوره مسابقات برنامهنویسی AISOFT- Challenge است که با هدف ایجاد امید و انگیزه در دانشجویان و فراهمآوردن فضای بانشاط و رقابتی سالم، بهمنظور تعمیق یادگیریها و اجابت درخواستهای صنایع مختلف استان در شناسایی و معرفی برنامهنویسان قوی، طراحی شده است.
بهگفتهی دبیر اجرایی دومین کنفرانس بینالمللی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار، بیشاز ٤٠ مقاله برای ارائه در بخش شفاهی، در قالب ٩ نشست و بیشاز ٢٠ مقاله برای ارائه بهصورت پوستر پذیرفته شده است.
دکتر تحیری اضافه کرد: ١٠کارگاه تخصصی در زمینههای مرتبط برای آشنایی علاقهمندان و پژوهشگران با آخرین پیشرفتهای محورهای اصلی کنفرانس در نظر گرفته شده است. همچنین علاوهبر نشستهای ارائه مقالات شفاهی و پوستری پذیرفتهشده در کنفرانس و پنلهای تخصصی کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی، ۳ سخنرانی کلیدی و ۲ میزگرد یکی «میزگرد هوش مصنوعی در صنعت: نیازها و الزامات» و همچنین «میزگرد تبیین اولویتها در توسعهی علوم و فناوریهای شناختی» برنامهریزی شده که موضوعات موردنظر در این میزگردها باحضور متخصصان و صاحبنظران و سیاستگذاران اصلی موردبحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره یه اینکه این کنفرانس موردتایید و حمایت بیشاز ١٦ انجمن و مرکز علمی معتبر داخلی و خارجی قرارگرفته است، گفت: محورهای کنفرانس، طیفی از مبانی تئوری و کاربردی هوش مصنوعی و مهندسی نرمافزار و فناوری اطلاعات و مهندسی پزشکی را دربرمیگیرد، از همینرو از تمامی استادان، پزشکان، پژوهشگران، دانشجویان، صنایع و علاقهمندان حوزههای هوش مصنوعی، مهندسی نرمافزار و مهندسی پزشکی برای حضور در این کنفرانس دعوت میشود.
تحیری در پایان با اشاره به اینکه بخش مهندسی کامپیوتر و فناوری اطلاعات دانشگاه شیراز با قدمتی بیش از پنجاهسال جزء قدیمیترین بخشهای مهندسی کامپیوتر کشور است، خبر داد: در آیین پایانی اینرویداد، ۶ دیماه (ساعت ۱۶:۳۰) دانشآموختگان ۵۰سال بخش مهندسی کامپیوتر دانشگاه شیراز در تالار رازی دانشگاه گردهم خواهند آمد.