در پی تخلف بهداشتی؛
سه واحد صنفی در بشاریات آبیک پلمب شدند
![سه واحد صنفی در بشاریات آبیک پلمب شدند](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/fXXlhsJ1D0EZ/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0plvlOYXkUmgG7otfNPZWXfo,/%D9%BE%D9%84%D9%85%D8%A8-%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C.jpg)
بخشدار بشاریات گفت: دو واحد نانوایی و یک رستوران در بخش بشاریات به علت رعایت نکردن موارد بهداشتی پلمب شد.
به گزارش ایلنا، سید محسن موسوی پور گفت: در ادامه بررسی و پایش واحدهای صنفی بخش بشاریات و شهر خاکعلی و به منظور ارتقای بهداشت عمومی و تامین امنیت غذایی، در هفته گذشته یک رستوران و دو واحد نانوایی به دلیل وجود نواقص متعدد از جمله رعایت نکردن بهداشت فردی، محیطی، شرایط نگهداری آرد و استفاده بیش از حد نمک در آرد، تا اطلاع ثانوی پلمب شدند.
بخشدار بشاریات اضافه کرد: سلامت مردم خط قرمز و اولویت بخشداری است و تشدید نظارتهای بهداشتی همچنان در دستور کار مجموعه بخشداری و مرکز بهداشت شهر خاکعلی قرار دارد.
وی عنوان کرد: از تمام اصناف و شهروندان درخواست میکنیم با رعایت هر چه بیشتر پروتکلهای بهداشتی ضمن حفظ سلامت خود و جامعه، در اجرای این دستورالعملها اهتمام ویژهای داشته باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را از طریق سامانه ۱۹۰ به معاونت بهداشت اطلاع دهند تا اقدام لازم در اسرع وقت صورت گیرد.