درگفت وگو با ایلنا مطرح شد:
گلستان دومین استان حادثهخیز جادهای در کشور است
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان گلستان گفت: گلستان دومین استان حادثه خیز جادهای در کشور است و بیش از ۹۰ نقطه حادثه خیز در محورهای استان شناسایی شده است.
عادل مصدقی با حضور در خبرگزاری ایلنای گلستان اظهارکرد: تا سال ۱۴۰۰ فقط حدود ۱۹۰ کیلومتر از جادههای گلستان روشنایی داشت و طی ۲ سال اخیر با اقدمات انجام شده و حمایت استاندار در حال حاضر به ۲۵۰ کیلومتر رسیده است.
وی ادامه داد: سرقت کابل برق و تابلو یکی از مشکلات ما در تامین برقرار و روشنایی جادههای اصلی و بزرگراهها است. اداره کل راهداری استان برای جلوگیری از سرقتها اقدامات پیشگیرانه متعددی مانند تجهیز به دزدگیر آهنی برای ترانس و تابلوی برق در نظر گرفته است.
مصدقی بیان کرد: گلستان بیش از پنج هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل بزرگراه، راه اصلی و فرعی درجه یک، ۲ و سه دارد که حدود هزار و ۵۲۱ کیلومتر آن کوهستانی و یا سخت گذر است.
وی بیان کرد: در حال حاضر بیش از ۲۷۰۰ نفر راننده با میانگین سنی ۴۵ الی ۷۰ سال در قالب شرکت حمل و نقل استان، ۱۹۰ دستگاه اتوبوس، ۶۵۰ دستگاه مینی بوس و ۸۲۰ دستگاه سواری در بخش مسافری گلستان فعالیت میکنند.
وی گفت: نرخ کرایه اتوبوس برای زائران اربعین در گلستان اعلام شد و ۱۵۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل گلستان آماده جابجایی زائران اربعین است. مبدا حرکت اتوبوسهای از استان در ۲ شهر گرگان و گنبدکاووس به مرزهای مهران، خسروی و شلمچه است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: گلستان دومین استان حادثه خیز جادهای در کشور محسوب میشود و بیش از ۹۰ نقطه حادثه خیز در محورهای گلستان شناسایی شده است. در سالجاری برای ایمنی محورهای مواصلاتی استان مبلغ بیش از ۸۰۰ میلیارد تومان هدفگذاری کردهایم.