معاون اداره کل کار استان:
پرداخت 304 میلیارد تومان به متقاضیان طرح اشتغال روستایی قزوین
معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین گفت: تعداد 2 هزار و 79 طرح اشتغال پایدار روستایی استان به بانکهای عامل معرفی شده و تاکنون 304 میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، محمد مهدی رحیمی نیارکی با اعلام این خبر تصریح کرد: میانگین اشتغال در تسهیلات اشتغال پایدار روستایی ۲۵۰ میلیون تومان است.
معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین با بیان اینکه این تسهیلات به اغلب مشاغل و رسته های تولیدی تعلق میگیرد، ادامه داد: تا کنون 5 مرحله اعتبار در تسهیلات اشتغال روستایی برای استان در نظر گرفته شده و 2 هزار و 124 طرح از طریق دستگاه های اجرایی به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان معرفی شده است.
رحیمی نیارکی بیان کرد: از این تعداد، 2 هزار و 79 طرح به بانک های عامل استان معرفی و رقمی بالغ بر304 میلیارد تومان به آنها پرداخت شده است.
این مسئول در ادامه گفت: در حال حاضر 196 میلیارد تومان اعتبار تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در استان موجود است که اگر به صورت هوشمند و هدفمند پرداخت شود مجددا این رقم را در مرحله ششم برای استان خواهیم گرفت.
وی عنوان کرد: روستاییان با توجه به مجوز و نوع فعالیت خود به دستگاه اجرایی مربوط از قبیل جهاد کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و میراث فرهنگی مراجعه کرده و بعد از بررسی اولیه در دستگاه مربوط برای دریافت تسهیلات به کمیته فنی مستقر در اداره کار استان معرفی و بعد از تایید به بانک عامل ارجاع میشوند.
رحیمی نیارکی با بیان اینکه بازپرداخت این تسهیلات پنج ساله است گفت: این تسهیلات دوسال میزان مشارکت و تنفس داشته و شیوه نامه هایی برای نظارت و راستی آزمایی تسهیلات پرداختی تعریف شده است.
معاون اشتغال و کارآفرینی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان قزوین درباره سابقه پرداخت این تسهیلات تصریح کرد: قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی در سال 1396 تصویب شد.
وی افزود: جامعه هدف ما در این حوزه کسب و کارها و بنگاه های اقتصادی ایجادی و توسعهای در روستاها، نواحی صنعتی روستایی و شهرهای زیر 10 هزار نفر جمعیت میباشد.
رحیمی نیارکی یاد آور شد: هدف از اجرای این قانون تثبیت جمعیت روستاها، جلوگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها، ایجاد رونق اقتصادی در روستاها، تقویت اقتصاد روستاها و ایجاد اشتغال در روستاها مبتنی بر زیست بوم اشتغال استان است که امید است اجرای این قانون منجر به کاهش شکاف طبقاتی در شهرها و روستاها شود.