مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خبر داد؛
برق رسانی به ۱۸ روستای بدون برق در خراسان رضوی طی یک سال اخیر
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: طی یک سال گذشته ۱۸ روستای بدون برق در استان برقدار شدند، البته چند سال قبل روستاهای برق دار در استان تقریبا تکمیل شده بودند اما تعداد آنها بیشتر شده است.
به گزارش ایلنا از مشهد، محسن ذبیحی اظهارکرد: از شهریور سال گذشته تاکنون امکان ارایه غیرحضوری ۹۶ درصد از خدمات این شرکت به مشترکین فراهم شده است اما در پاره ای از موارد مشترکین تمایل به دریافت حضوری خدمات دارند.
ذبیحی افزود: در این مدت کل فرآیندها بازنگری، بررسی و بهینه سازی شده است تا خدمات در کمترین زمان ممکن به مردم ارایه شود به عنوان مثال در این راستا مدت زمان نصب انشعابات برق ۷۰ درصد طی یک بازه یک ساله نسبت به گذشته کاهش یافته که در افزایش میزان رضایتمندی مردم تاثیر بسزایی داشته است.
وی اظهار داشت: همه فرآیندها و اقداماتی که به واسطه آنها به مشترکین برق خدمات ارایه می شود در شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، به طور کامل مکانیزه شده تا قابل رصد و ردیابی باشد، چرا که یکی از آفتهای نظام اداری، عدم شفافیت است، زمانی که شفافیت در کار وجود داشته باشد، هم مردم به حق و حقوق خود واقف شده و هم عملکردها مشخص می شود لذا به سرعت می توان نسبت به رفع این مشکلات اقدام کرد.
ذبیحی تمرکز شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در دولت سیزدهم را رفع همه موانع بین این نهاد و مردم برشمرد و گفت: در دولت مردمی آیت الله رئیسی، تاکید زیادی بر ملاقاتهای مردمی شده است، در این راستا هم حضور ما در مرکز سامد (سامانه ارتباط الکترونیک دولت و مردم) نظم یافته و به تقاضاها به صورت تلفنی پاسخ داده می شود و هم براساس بخشنامه استانداری، دوشنبه هر هفته ملاقاتهای مردمی انجام می گیرد تا به مسائل و مشکلات مردم رسیدگی شود.
وی به اقدام ابتکاری شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در خصوص تسریع در پاسخگویی به مشترکین اشاره و بیان کرد: مشترکین در نقاط دورتر از مرکز به دلیل همین فاصله قادر نیستند که برای رسیدگی به مشکل یا درخواست خود به مشهد سفر کنند، در این راستا طرح ابتکاری "دوشنبه های مردمی با برق" توسط این شرکت طراحی شد و براساس آن دوشنبه اول هر ماه به یکی از شهرستان ها سفر کرده و با استقرار در مدیریت برق آن به درخواست ها و مشکلات مشترکین گوش فرا می دهیم که اگر نیاز به پاسخگویی باشد، بلافاصله نیاز آن مشترک برطرف می شود و اگر نیاز به پیگیری در مرکز داشته باشد، از طریق اتوماسیون به مدیر مربوطه ارجاع داده می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی به اقدامات این نهاد در حوزه تامین و تداوم انرژی یا پیشگیری از خاموشی اشاره کرد و گفت: در همین راستا طی یک سال گذشته ۱۸ روستای بدون برق در استان برقدار شدند، البته چند سال قبل روستاهای برق دار در استان تقریبا تکمیل شده بودند اما تعداد آنها بیشتر شده است که این موضوع ناشی از مهاجرت های معکوس یا تجمیع چند آبادی و تبدیل آن ها به روستا یا تبدیل آبادی های بزرگ به روستا در تقسیمات کشوری بوده است.
ذبیحی با اشاره به توجه ویژه دولت سیزدهم به روستاها اظهار داشت: در خراسان رضوی ۲ هزار و ۸۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار جمعیت وجود دارد که طی یکسال گذشته شبکه برق ۳۲۹ روستا در استان اصلاح یا بهینه سازی شده است که شامل رفع افت ولتاژ، ایجاد حریم، تقویت روشنایی معابر، جابه جایی پایه های برق در داخل معابر و ... می شود.
وی به تامین انرژی برق حداقلی برای عشایر کوچرو خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: طی یک سال گذشته هزار و ۳۰۰ سامانه خورشیدی پرتابل قابل حمل تهیه و در اختیار عشایر کوچرو استان قرار گرفت، ۹۰ درصد از هزینه این سامانه ها توسط دولت و ۱۰ درصد توسط خود عشایر تامین شده است، این سامانه ها به راحتی قابل حمل بوده و با انرژی خورشیدی شارژ می شود و نیازهای اولیه عشایر به روشنایی را تامین می کند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: در حوزه توسعه شبکه روستایی طی یک سال گذشته شبکه ۸۶ کیلومتر توسعه یافته و این موضوع نه تنها روند تداوم انرژی را مطلوب تر کرده است، بلکه شاخص "متوسط زمان خاموشی هر مشترک در سال" را ۲۵ درصد رشد داده است که در نوع خود موفقیت خوبی به شمار می رود.