مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد خبر داد؛
رسیدگی به ۵۳۰۰ درخواست سخت و زیان آور در استان یزد
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد از رسیدگی به ۵۳۰۰ درخواست سخت و زیان آور در کمیته های بدوی و تجدید نظر استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از یزد، محمدرضا فلاحتی با بیان اینکه یکی از برنامه هایی که این اداره کل دنبال می کند، بازدید میدانی اعضای کمیته های بدوی و تجدید نظر سخت و زیان آور از واحدهای تولیدی است اظهار داشت: کارهای سخت و زیان آور، کارهایی است که در آن ها عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی و بیولوژیکی در محیط کار غیراستاندارد بوده و در اثر اشتغال کارگر تنشی به مراتب بالاتر ازظرفیت های طبیعی (جسمی و روانی) در وی ایجاد شود.
وی با بیان اینکه نتیجه فعالیت در چنین کارگاه هایی بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن بوده افزود: سلامتی کارگران باید از اولویت های تمامی کارفرمایان باشد و حتی در قالب مسئولیت های اجتماعی نیز توجه بیشتری به کارگران شود.
فلاحتی با اشاره به نص صریح قانون درباره رفع عوامل سخت و زیان آور افزود: قانون گذار کارفرما را مکلف کرده است که طی دوسال عواملی که باعث سخت و زیان آور شدن شغل می شود را رفع کرده تا سلامت جسمی کارگران محفوظ بماند.
فلاحتی با بیان اینکه ماهیت برخی از کارها سخت و زیان آور بوده و نمی توان این صفت را از آنها حذف کرد تاکید کرد: کارفرمایانی که به معنی واقعی کلمه اقدام به حذف عوامل سخت و زیان آور کنند و در صورتی که اندازه گیری هایی که انجام می شود این مسئله را تایید کند متخلف شناخته می شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد عنوان کرد: کمیته بدوی استان نیز موظف است حسب گزارش کارشناسان در صورت تایید حذف یا کاهش صفت سخت و زیان آور از کارگاه، برای خروج کارگاه از شمول سخت و زیان آور به مراجع ذی ربط ابلاغ نماید تا در این رابطه تصمیم گیری شود.
انتهای پیام/