خبرگزاری کار ایران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

۲۰ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستان های استان باید به بستری‌های کرونا اختصاص یابد

 ۲۰ درصد ظرفیت تخت‌های بیمارستان های استان باید به بستری‌های کرونا اختصاص یابد
کد خبر : ۱۱۹۸۰۹۶

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: بر اساس تصمیم ستاد مدیریت مقابله با کرونای استان، ۲۰ درصد ظرفیت تخت‌های تمامی بیمارستان های آذربایجان‌شرقی باید به بستری‌های کرونا تعلق بگیرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از تبریز، بهمن نقی پور، در شصتمین جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونا، بر ضرورت توزیع عادلانه بستری بیماران کرونایی در مراکز درمانی و بیمارستانی تاکید و اضافه کرد: همه واحدهای بیمارستانی استان ملزم به رعایت اختصاص ۲۰ درصد تخت  ۲۰ درصد ظرفیت تخت‌های تمامی بیمارستان های آذربایجان‌شرقی باید به بستری‌های کرونا های بیمارستانی به بیماران بستری ناشی از کووید ۱۹ هستند.

وی با اشاره به شیوع سریع و شتابنده سویه امیکرون و روند افزایش موارد ابتلا و موارد بستری، اظهار داشت: انتظار می رود هماهنگی لازم در توزیع عادلانه بستری بیماران کرونایی در مراکز دانشگاهی، دولتی غیر دانشگاهی و خصوصی با مدیریت و پیگیری معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و هماهنگی و راهنمایی مرکز رصد سلامت، انجام شود.

نقی پور با ابراز تاسف از کاهش و رعایت نشدن کامل پروتکل های بهداشتی با وجود افزایش و شدت روند سویه امیکرون، ادامه داد: از این رو افزایش تولید محتوای آموزشی و تبلیغات در فضاهای مجازی ورسانه های گروهی و ترغیب و تشویق مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی، به خصوص برای استفاده از ماسک و تکمیل نوبت های واکسیناسیون، باید بیش از پیش در برنامه های مدیریت روابط عمومی دانشگاه پر رنگ تر مورد توجه قرار گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد با تلاش های معاونین، مدیران، همکاران بهداشتی و درمانی و همکاری مردم، بر مشکلات موجود فائق آمده و از این وضعیت فعلی نیز به سلامتی عبور کنیم.

نقی پور نظارت دقیق بر اجرای قانون رعایت هوشمند بیماری کرونا در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی با مسئولیت مستقیم مدیران واحدها را مورد تاکید قرار داد و خواستار رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون پرسنل به خصوص دوز سوم شد.

وی با اشاره به گزارش های موجود مبنی بر تجویز بی رویه برخی از اقلام دارویی و خارج از «کتابچه راهنما» (گایدلاین) برای بیماران کرونایی از سوی برخی پزشکان، گفت: در این خصوص باید نظارت و هماهنگی از سوی معاونت غذا و دارو، درمان و سازمان نظام پزشکی افزایش یابد و در این بین انجام تمهیدات لازم و ارائه گزارش از سوی واحدهای فوق ضروری است. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز