مدیرعامل منطقه ویژه پیام:
توزیع محصولات حوزه آی.سی.تی در منطقه ویژه اقتصادی پیام رو به افزایش است/تولید انبوه "مودم" با چشم انداز صادرات
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام با اشاره به افزایش تولید محصولات حوزه آی.سی.تی در راستای رفع بخشی از نیاز کشور، گفت: با چشم انداز سالیانه تولید "مودم" در منطقه پیام، حدود یک میلیون و 500 هزار عدد در نظر گرفته شده که علاوه بر نیاز داخلی، صادرات به دیگر کشورها نیز صورت می گیرد.
به گزارش ایلنا از البرز، نادر ثناگو مطلق با اشاره به وجود شرکت های بزرگ تولید کننده محصولات حوزه آی. سی.تی در این منطقه اظهار کرد: با توجه به حجم بالای تولیدات از سوی شرکت های مستقر در پیام تولید محصولات مربوط به حوزه آی.سی.تی و فناوری های نوین در منطقه رو به افزایش است.
وی افزود: تولیدات این شرکت ها به گونه ای است که امروز علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور، صادرات به دیگر کشورها را نیز در دستور کار خود قرار داده اند.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام تصریح کرد: به همین منظور با توجه به وجود گمرک و آزمایشگاه های تخصصی از یک سو و بهره مند بودن پیام از بخش فرودگاهی این امکان وجود دارد که تولید کنندگان بتوانند محصولات خود را از طریق ظرفیت های موجود در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام به بازارهای هدف صادر نمایند.
ثناگو مطلق در بخش دیگری از سخنان خود به تولید کالاهای مرتبط با حوزه آی.سی.تی از جمله مودم اشاره کرد و گفت: چندین شرکت مرتبط با این بخش در منطقه فعال که سالانه حدود 250 هزار عدد مودم با بهره گیری از توان متخصصان داخلی تولید می کنند.
وی با بیان اینکه بخش زیادی از این تولیدات در بازار داخلی توزیع می شوند تصریح کرد: این در حالی است که با محصولات شرکت های مستقر در پیام بخشی از نیاز کشور در ارتباط با تولید و توزیع مودم در حال رفع شدن است.
ثناگو مطلق با اشاره به اینکه چشم انداز برای تولید مودم سالیانه در این منطقه حدود یک میلیون و 500 هزار عدد است تاکید کرد: این در حالی است که در کنار تامین نیاز کشور به مودم توسط شرکت های مستقر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی صادرات به دیگر کشورها از جمله شمال آفریقا نیز توسط این واحدهای تولیدی صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه اولویت نخست واحدهای تولید کننده مودم مستقر در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین الملل تامین نیاز داخلی کشور است تصریح کرد: این در حالی است که با توسعه زیر ساخت ها که هم اکنون به صورت جدی در این منطقه در حال انجام است، علاوه بر استقرار هر چه بیشتر شرکت ها در این حوزه و با افزایش ظرفیت تولید شاهد رشد صادرات این محصول به دیگر کشورها نیز خواهیم بود.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام در ادامه با اشاره به تبدیل شدن این منطقه به یکی از مهم ترین قطب های فناوری نوین تاکید کرد: استقرار شرکت های دانش بنیان و از سوی دیگر مدیریت هوشمند این شرکت ها با هدف افزایش سهم اقتصاد دیجیتال در کشور از مهم ترین برنامه هایی است که در منطقه هدف گذاری و در حال اجرایی شدن است.