خبرگزاری کار ایران

استاندار یزد:

بزرگترین مشکل توسعه استان عدم تولید فکر جدید است/لزوم تقویت فرهنگ اندیشکده‌ای

بزرگترین مشکل توسعه استان عدم تولید فکر جدید است/لزوم تقویت فرهنگ اندیشکده‌ای
کد خبر : ۱۱۷۷۹۴۱

استاندار یزد با بیان اینکه فرهنگ اندیشکده ای بهترین راهکار اتصال بدنه نخبگانی با بدنه تصمیم گیری و حاکمیتی است گفت: بزرگترین مشکل توسعه استان یزد عدم تولید فکر جدید است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از یزد، مهران فاطمی در دیدار با اعضای اندیشکده صفا اظهار داشت: تاکنون بیش از 120 جلسه نخبگانی داشته‌ام تا نقطه نظرات بخش های مختلف را بشنوم و با رویکردهای جدیدتری به مسائل نگاه کنم اما همواره به دنبال ایجاد نقطه اتصال بین نخبگان و بدنه جامعه و حاکمیت هستیم که غلبه نگاه های سیاسی و حزبی تصمیمات کارشناسی را زیرسوال برده و نگاه نخبگانی را وتو می کند.

فاطمی با بیان اینکه استاندار وقت محدودی دارد و باید با نگاهی جامع تصمیم گیری داشته باشد افزود: کانالیزه شدن مدیران از آسیب های جدی مدیریت است که نادانسته و ناخواسته این اتفاق رخ می دهد که این مهم هزینه های زیادی را برای استان و کشور داشته است.

وی با بیان اینکه فرهنگ اندیشکده ای بهترین راهکار اتصال بدنه نخبگانی با بدنه تصمیم گیری و حاکمیتی است که اقدام و اجرا را به عهده دارد ادامه داد: استاندار باید سرخط های بزرگی را فرهنگ سازی کند و افق های بلندی را مشخص کند و سیستم موجود این را اجرایی کند لذا فرهنگ سازی تشکیل اندیشکده ها و حمایت از آن ها در حوزه های مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی ایفای نقش کنند.

استاندار یزد با استقبال از تشکیل اندیشکده های استانی فارغ از نگاه و تفکر سیاسی و فعالیت درست به دور از جناح و حزب سیاسی افزود: گفتمان انقلابی و مدیریت انقلابی که این روزها مطرح می شود وابسته به فکر و اندیشه است و مولفه ها و زیربنایی دارد که تعقل و تفکر است و در اندیشکده ها می توان سطح عقلانیت شکل گرفته را دید.

وی با بیان اینکه جامعه نخبگانی باید با اندیشکده ها ارتباط داشته باشند تصریح کرد: از نخبگان استان دعوت دارم به اندیشکده ها ملحق شوند و بدانند که ارتباط آن ها با استاندار از طریق اندیشکده ممکن خواهد بود.

فاطمی با تاکید بر اینکه خروجی اندیشکده ها باید در تصمیم گیری ها و اجرا در استان دیده شود اظهار داشت: این موضوع انگیزه ای برای اندیشکده ها در استان است و احساس مفید بودن و اثرگذاری خود را می بینند و حتی می توانند تاثیر این را در برنامه های استاندار هم ببینند و ارزیابی کنند.

وی با اشاره به نقش اندیشکده ها در ترسیم مسیر توسعه یزد و لزوم بازنگری در گذشته یزد ادامه داد: فکر می کنم باید یک یزد نوین را بر پایه تفکر و اندیشه نسبت به آنچه اتفاق افتاده ترسیم و اجرایی کنیم که این مهم نیز به عهده اندیشکده ها است  که در یزد اندیشکده صفا را داریم.

فاطمی با تاکید بر اینکه ریل گذاری استان به سمت اقتصاد دانش بنیان است و باید همه دستگاه ها و بانک ها هم در این زمینه نگاه ویژه داشته باشند افزود: بازنگری با سیستم کارشناسی اداری به نتیجه نمی رسد و بدنه کارشناسی اداری جامعه به تکرار افتاده و باید حال و هوای خود را تغییر دهد لذا برای داشتن یزد نوین به یک تغییر فکر و اندیشه نیاز داریم.

وی با تاکید بر اینکه هر طرح و برنامه ای که ارائه می شود لازم است پیوست فکری و اندیشه ای هم داشته باشد عنوان کرد: متاسفانه هنوز دستگاه های ما تفاوت ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی با ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را هم نمی دانند و حرف های تکراری و البته بدون تفکر می زنند در حالیکه جلسه محل فکر نیست و باید پیش از آن در مورد موضوع مربوطه اندیشید و با بررسی و آگاهی در جلسه حضور یافت.

استاندار یزد با تاکید بر اینکه امروز بزرگترین مشکل توسعه استان یزد عدم تولید فکر جدید از یک سو و عدم فهم مشترک از سوی دیگر است اظهار داشت: کاری که اندیشکده ها باید انجام دهند ابتدا تولید اندیشه و سپس ایجاد فهم مشترک است تا هم افزایی ایجاد شده و به نتیجه مشخص برسیم.

در این دیدار اعضای اندیشکده صفا به بیان دیدگاه ها و نقطه نظرات خود پیرامون توسعه استان و رفع مشکلات و موانع پرداختند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز