مدیرعامل صندوق احیای بناهای تاریخی در گفت و گو با ایلنا خبر داد؛
امکان تبدیل «مدرسه حشمتیه دامغان» به موزه آموزش و پرورش / ضرورت اصلاح رویکرد صندوق از درآمد محوری به احیای بناهای تاریخی
مدیرعامل صندوق توسعه صنایعدستی، فرش دستبافت و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور ضمن تقدیر از اقدامات خانه تسنیم دامغان در فرهنگ سازی و تغییر رویکرد استفاده از بناهای تاریخی و فرهنگی گفت: مدرسه حشمتیه (خانه ابراهیمی) می تواند به موزه آموزش و پرورش این شهرستان تبدیل شود.
هادی میرزایی مدیرعامل صندوق توسعه صنایعدستی، فرش دستبافت و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی کشور در گفت و گو با خبرنگار ایلنا سمنان بیان کرد: این صندوق به استناد بند «ز» ماده ۱۱۴ قانون برنامه چهارم توسعه بهمنظور اعطا کاربری و بهرهبرداری مناسب و خردمندانه از بناهای تاریخی و فرهنگی ایجاد شد.
وی ادامه داد: متعاقباً در ماده ۸ قانون حمایت از استادکاران و هنرمندان صنایع دستی به منظور حمایت از توسعه و ترویج صنایعدستی و تشویق و تکریم صنایع دستی و فرش دستباف ماموریت های جدیدی به صندوق الحاق شد.
میرزایی تصریح کرد: در دورههای مختلف و در هیئت وزیران چند بنای تاریخی در استان سمنان و دامغان به مجموعه بناهای تحت اختیار این صندوق اضافه شد که «کاروانسرای شاه عباسی»، «خانه میر رحیمی»، «خانه ابراهیمی» و «خانه صدیق» از جمله این آثار هستند.
مدیرعامل صندوق توسعه صنایعدستی، فرش دستبافت و احیا و بهرهبرداری از اماکن تاریخی و فرهنگی یادآور شد: در هفتههای اخیر «کاروانسرای شاه عباسی» دامغان با کارکرد فرهنگی _اقامتی و پذیرایی و رویکرد هتل_کاروانسرا به بخش خصوصی واگذار شد.
وی اظهار امیدواری کرد: کاروانسرای دامغان ضمن ارائه خدمات فرهنگی هنری بتواند زمینه اقدامات داد و ستد را در این شهرستان توسعه دهد.
میرزایی با تاکید بر اینکه علاقمندان میراث فرهنگی اقدامات ارزنده ای در دامغان انجام داده اند، اضافه کرد: فعالیت های خانه تسنیم، دغدغه مندی و مشارکت فعالان، دلسوزان و اهالی رسانه شهرستان می تواند رویکرد صندوق را نسبت به بناهای تاریخی تغییر دهد.