خبرگزاری کار ایران

دادستان قزوین:

برای هفت نفر در قزوین پرونده تخلفات انتخاباتی تشکیل شده است

برای هفت نفر در قزوین پرونده تخلفات انتخاباتی تشکیل شده است
کد خبر : ۱۰۸۱۸۷۲

دادستان قزوین گفت: تاکنون ۲ پرونده تخلفات انتخاباتی در کارگروه قضائی و حقوقی دادگستری استان با هفت متهم تشکیل و رسیدگی به آن با نظارت رئیس کل در حال انجام است.

به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محمد قاسمی در جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی استان قزوین گفت: پیرو مصوبات ستاد، ۲ کارگروه رصد فضای مجازی و حقوقی و قضائی را در استان تشکیل دادیم که کارگروه اول در برخی از سازمان‌ها و ادارات مورد مشابه دارد.

دادستان قزوین ادامه داد: تاکنون سه جلسه کارگروه رصد فضای مجازی در استان برگزار شده و از استان‌های پیشرو در این زمینه هستیم و باید عزم جدی برای اجرای مصوبات این جلسات داشته باشیم.

وی ابراز کرد: تاکنون ۲ پرونده تخلفات انتخاباتی در کارگروه قضائی و حقوقی دادگستری استان با هفت متهم تشکیل و رسیدگی به آن با نظارت رئیس کل در حال انجام است.

این مسئول ادامه داد: این پرونده‌ها با اتهاماتی مانند تهدید علیه بهداشت عمومی و تبلیغات زودهنگام تشکیل شده‌اند و متهمان آن‌ها نیز تا حدودی سرشناس هستند و شاید تا حدودی نیز طرفدار داشته باشند.

وی عنوان کرد: تاکنون مدیران کانال‌های پرمخاطب و با هویت را دعوت کرده‌ایم ولی مشکل اصلی با کانال‌هایی است که هویت مشخصی نداشته و بعضا ارتباطاتی با خارج از کشور دارند.

قاسمی گفت: از کسانی که خود را مدعی قانونگرایی و هدایت گروه‌ها و جریان‌های سیاسی می‌دانند انتظار می‌رود در اجرای قانون پیشقدم و مقید به قانون باشند؛ همچنین اگر سرشناسان یک جامعه در چهارچوب قانون رفتار نکنند نمی‌توانیم از دیگران انتظار قانونگرایی داشته باشیم.

وی افزود: برگزاری مناظره نامزدها با متولی‌گری رسانه ملی در حال برگزاری است که باید با تاکید بر بیان نقاط قوت و برنامه‌ها صورت گیرد.

دادستان قزوین اظهار کرد: قوه قضائیه در فرایند برگزاری انتخابات هیچ مداخله‌ای ندارد ولی سه وظیفه اصلی پیشگیری از تخلفات و جرائم، رسیدگی به تخلفات انتخاباتی و نظارت را برعهده دارد و نظارت بر حسن اجرای قوانین و عملکرد مثبت مسئولان موجب مشارکت حداکثری مردم در عرصه انتخابات و افزایش اعتماد عمومی به نظام می‌شود.

وی تاکید کرد: افزایش سواد رسان از اهمیت بالایی برخوردار است و جرائم در فضای مجازی مشابه جرائم در فضای حقیقی است و متاسفانه اطلاعات حقوقی برخی از افراد و حتی فعالان رسانه از این فضا بسیار پایین است؛ از این پرداختن به این موضوع و آموزش در این راستا ضرورت دارد.

این مسئول عنوان کرد: در انتخابات، بیشترین تخلفات در زمان انتخابات به وقوع می‌پیوندد چه در تبلیغات زودهنگام یا تبلیغات خارج از مهلت که قانون‌گذار تعیین و جرم انگاری کرده است.

قاسمی گفت: تبلیغات له یا علیه نامزدها، انتشار فیلم‌های شخصی و خصوصی، نشر اکاذیب و تشویش اذهان عمومی، انتقال محتوای غیراخلاقی و تغییر فیلم و صوت از جمله این تخلفات بوده که در ماده ۷۳۷ و ۷۳۸ قانون مبارزه با جرائم رایانه‌ای آمده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز