جهان کتاب منتشر کرد:
«استادان و نااستادانم» به چاپ چهارم رسید
«استادان و نااستادانم» برای آموزگان، استادان، دانشجویان، … و همه کسانی که با آموختن و آموزش دادن سروکار دارند سودمند و راهگشاست.
«استادان و نااستادانم» برای کسانی نوشته شده است که دغدغه آموزاندن و آموختن دارن. عشق به آموختن را چه کسانی در دلهایی بر میافروزند؟ میل به آموختن را چه کسانی و چگونه در دلهایی میمیرانند؟ مرز میان استادی و نااستادی کجاست؟ آیا اگر ما استادان دیگری میداشتیم یا تأثیر گذرانی که علاقههای عمیق و استعدادهای ما را در مییافتند و ما را به مسیرهای خودمان سوق میدادند، اکنون همان بودیم که هستیم؟
این کتاب؛ روایتی انتقادی است از تجربههای شخصی نویسنده از نظامها و روابط آموزشی در ایران(از گذشته تاکنون) و همچنین خارج از ایران. هم شامل محیطهای آموزشی رسمی چون دبستان و دبیرستان و دانشگاه میشود و هم شامل محیطهای دیگری که رابطه استاد و شاگرد در عرصههای مختلف دانش و حرفه و هنر و… در آنها جریان دارد.
کتاب «استادان و نااستادانم» نوشته عبدلحسین آذرنگ در ۱۷۰ صفحه با شمارگان ۵۵۰نسخه و قیمت ۹۵۰۰ توسط موسسه نشر جهان کتاب به چاپ چهارم رسید.
در این کتاب با تجربههای شخص و دست اول نویسندهای آشنا میشویم که با زبانی ساده و بیپرده از کسانی سخن میگوید که راه میگشودند، و کسانی که بن بست میساختند. شریک شدن در این تجربهها شاید راهی به سوی شناختن بهتر این واقعیت باز کند که مسیرهای آینده در گرو گشوده شدن انواع راه هاست.
خواندن این کتاب برای آموزگان، استادان، دانشجویان، … و همه کسانی که با آموختن و آموزش دادن سروکار دارند سودمند و راهگشاست.
از متن کتاب:
«کار کردن در محیطی که احساس کنی دانش و مهارت و تجربهات باید بیش از آن باشد که هست، و مدیر سخت گیری هم بالای سرت باشد که مدام به تو نیش و سقلمه بزند و عیبها و کاستیهایت را پیش رویت بگذارد یا به رخت بکشد، نه خوشایند است و نه تحمل کردن آن کاری آسان است.»