مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز:
تشیع سدی محکم در مقابل تهاجم فرهنگی است
دشمن امروز از هر گونه مبارزه و مقابله در جبهههای جغرافیایی، علمی، هستهای و فناوری در برابر ایران مایوس و ناتوان شده و آخرین تیر پیکان خود را متوجه فرهنگ و خدشه دار کردن آن کرده است.
ایلنا: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز، گفت: تبیین زیباییها و جذابیتهای تشیع و معرفی اوصیاء الهی و توسعه علوم قرآنی سدی محکم در مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان و تنها راه تقابل قدرتمندانه با آنها است.
به گزارش ایلنا در کرج حجت الاسلام سید عباس مسعودی، تبیین زیباییهای تشیع و تشریح کامل احکام دینی و القای آن به جامعه را سدی محکم در برابر تهاجم فرهنگی دشمن دانست و گفت: دشمن امروز از هر گونه مبارزه و مقابله در جبهههای جغرافیایی، علمی، هستهای و فناوری در برابر ایران مایوس و ناتوان شده و آخرین تیر پیکان خود را متوجه فرهنگ و خدشه دار کردن آن کرده است.
وی افزود: دشمن از بدو پیروزی انقلاب اسلامی با هجمه فرهنگی خود اعتقادات و باورهای دینی جامعه ما را مورد هدف قرار داده و با یک برنامه ریزی دقیق و هدفمند وارد جنگ نرم با کشور شده که امروز این جنگ به اوج خود رسیده است به گونهای که بارها و بارها مقام معظم رهبری با تعبیرات گوناگون و متفاوتی مانند تهاجم فرهنگی، ناتوی فرهنگی، سونامی فرهنگی و نهایتا قتل عام فرهنگی این موضوع بسیار مهم را گوشزد و تکلیف را بر همه آحاد مردم به ویژه فعالان فرهنگی مشخص نمودهاند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان البرز، با اشاره به وجود ثروتهای معنوی تشیع گفت: در اغلب مواقع ما از این داشتههای معنوی و ارزشمند خود غافلیم و در راستای توسعه مبانی دینی و اعتقادی از آن بهره نمیگیریم و این گنجینه گرانبها چیزی جز توجه به مناسبتهای دینی که اکثرا با نام اهل بیت عصمت و طهارت عجین است نیست.
وی وظیفه فعالان فرهنگ و مبلغان دینی در این برهه از تاریخ را بسیار حساستر دانست و گفت: فعالیتهای فرهنگی و تبیین باورهای دینی در جامعه و تقویت کمی و کیفی آن باید با جدیت بیشتر و در همه نقاط صورت گیرد تا در این جنگ که با عنوان جنگ نرم بیان میشود نیز پیروز شویم.
مسعودی، بر ضرورت افزایش قابلیتها و ظرفیتهای فرهنگی و مذهبی در اقصی نقاط استان به ویژه روستاها تاکید کرد و گفت: توسعه خانههای قرآن روستایی و احداث خانههای عالم از جمله طرحهایی است که با تعامل و همکاری در روستاها قابلیت اجرایی شده و ظرفیت فرهنگی و مذهبی روستایی را بالا میبرد.
وی با اشاره به ضرورت حضور روحانی و مبلغ دینی در روستاها گفت: اولین و مهمترین قدم برای ارتقای کیفی و کمی فعالیتهای مذهبی در روستاها استقرار و اسکان روحانی در آن مکان است که اداره کل تبلیغات اسلامی استان، آمادگی کامل خود برای همکاری و تعامل در این خصوص را دارد.