رئیس انجمن صنفی کارگری حمل و نقل جادهای خراسان انتقاد کرد:
دخالت دولت در میزان پرداخت حق بیمهٔ رانندگان وسائط نقلیهٔ سنگین

هم اکنون برای تعیین حقوق بازنشستگی رانندگان وسائط نقلیهٔ سنگین، حقوق ۲ سال آخر آنان برآورد میشود که آن را هم دولت تعیین میکند حال آنکه بیمهٔ رانندگان خودپرداز است و رانندگان هستند که باید اظهار کنند درآمدشان به چه میزان است.
رئیس انجمن صنفی کارگری حمل و نقل جادهای استان خراسان از دخالت دولت در میزان پرداخت سهم حق بیمهٔ رانندگان وسائط نقلیهٔ سنگین به سازمان تامین اجتماعی انتقاد کرد.
علی اکبر ایزد پناهی در این باره به ایلنا گفت: هم اکنون برای تعیین حقوق بازنشستگی رانندگان وسائط نقلیهٔ سنگین، حقوق ۲ سال آخر آنان برآورد میشود که آن را هم دولت تعیین میکند حال آنکه بیمهٔ رانندگان خودپرداز است و رانندگان هستند که باید اظهار کنند درآمدشان به چه میزان است.
وی ادامه داد: مثلا زمانی که درآمد رانندهای ۷۰۰ یا ۸۰۰ هزار تومان است، بیمه باید بر این مبنا سهم خود را از حقوق رانندگان کسر کند و پرداخت باز نشستگی آنان نیز باید بر این مبنا باشد.
ایزد پناهی با اشاره به مستمری اندک رانندگان وسائط نقلیه سنگین بعد از بازنشستگی تصریح کرد: دولت میگوید حقوق ۲ سال آخر رانندگان ۴۰۰ هزار تومان است و حقوق بازنشستگی باید بر این اساس به آنان پرداخت شود. حال رانندهای ممکن است ۶۰ سال سن داشته باشد و با ۱۶ سال پرداخت حق بیمه بعد از بازنشستگی، ماهی ۱۶ روز حقوق دریافت کند که در بهترین حالت کمی بیش از ۲۰۰ هزار تومان مستمری خواهد گرفت.
رئیس انجمن صنفی کارگری حمل و نقل جادهای استان خراسان در پایان اظهار داشت: در خواست ما این است که مستمری بازنشستگان از حداقل حقوق مصوب شورای عالی کار کمتر نباشد زیرا شرایط اقتصادی کشور اجازه نمیدهد تا رانندگان با چنین دریافتیهایی زندگی روزانهٔ خود را بچرخانند.