خبرگزاری کار ایران

احمدی رییس اتحادیه خشکبار ایران خبر داد:

انتقال تولیدکنندگان خشکبار به شهرک صنعتی قرچک

انتقال تولیدکنندگان خشکبار به شهرک صنعتی قرچک
کد خبر : ۹۲۹۳۹

فاز اول اتحادیه خشکبار و آجیل فروشی‌ها تهران به شهرک صنعتی قرچک منتقل می‌شود و با راه‌اندازی مترو ورامین رفت و آمد مراجعین تسهیل خواهد شد.

احمدی رییس اتحادیه خشکبار ایران گفت: تولیدکنندگان خشکبار به شهرک صنعتی قرچک منتقل می‌شوند.

مصطفی احمدی رییس اتحادیه خشکبار ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به مزاحم خوانده شدن تولیدکنندگان و پزندگان خشکبارتوسط شرکت سامان دهی شهری اظهار داشت: اتحادیه خشکبار و آجیل فروشی از سال ۸۶ با هماهنگی شهرداری‌ها و سایر ارگان‌ها سعی در منتقل نمودن این صنف به خارج از شهر را داشته است.

وی در همین رابطه افزود: در ابتدا سعی شد که مکانی مناسب از زمین‌های شهری خصوصی خریداری شود اما هرکدام مشکل خاص خود را داشتند بنابراین با کمک مشاورین اتحادیه خشکبار شهرک‌های صنعتی استان را مناسب این کار دانستند.

احمدی با اشاره به توافق هیئت امنای انجمن خشکبار، اتحادیه خشکبار ایران و همچنین شهرک‌های صنعتی استان اظهار کرد: با امضای تفاهم نامه‌ این سه نهاد در دی ماه۹۱ قرار بر این شد که فاز اول اتحادیه خشکبار و آجیل فروشی‌ها تهران به شهرک صنعتی قرچک منتقل شود.

رییس اتحادیه خشکبار ایران با اشاره به اینکه انتخاب مکان مناسب با در نظر گرفتن حمل و نقل عمومی بوده است، ادامه داد: با راه‌اندازی مترو ورامین که در شهرک صنعتی هم ایستگاه دارد، باعث تسهیل در رفت و آمد مراجعین خواهد شد.

احمدی گفت: اقدامات لازم در این زمینه انجام شده است و زمین‌های شهرک با متراژهای ششصد و هزار متری در حال واگذاری به متقاضیان است و خوشبختانه با همکاری شرکت‌های شهرک صنعتی زمین‌ها با اقساط بلند مدت به متقاضیان واگذار می‌شود.

وی در خصوص وضعیت بازار خشکبار کشور افزود: در حال حاضر هم در بازار خارجی و هم در بازار داخلی با رکود روبرو هستیم.
احمدی مهم‌ترین عامل رکود خارجی نوسانات ارز و مهم‌ترین عامل رکود داخلی را عدم تمایل خریداران داخل دانست.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز