«محصولات مشکوک» را از طریق سامانههای نظارتی اطلاعرسانی کنید

مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: مصرفکنندگان باید هنگام خرید مواد غذایی، به مجوزهای بهداشتی، برچسب اصالت و تأییدیههای سازمان غذا و دارو توجه کنند، در صورت مشاهده محصولات مشکوک، موارد را از طریق سامانههای نظارتی اطلاع رسانی کنند تا با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
به گزارش ایلنا از سازمان غذا و دارو، عبدالعظیم بهفر افزود: ورود و توزیع مواد غذایی قاچاق، تهدیدی جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاههای اجرایی و نظارتی است.
وی با اشاره به خطرات ناشی از ورود مواد غذایی قاچاق به کشور، اظهار داشت: محصولات غذایی که از مبادی غیررسمی وارد کشور میشوند، فرآیندهای نظارتی و آزمایشهای کنترل کیفیت را طی نکرده و ممکن است حاوی آلایندههای شیمیایی، میکروبی یا ترکیبات غیرمجاز باشند، مصرف این محصولات میتواند سلامت جامعه را به خطر بیندازد.
بهفر با بیان اینکه سازمان غذا و دارو به طور مستمر در حال رصد و پایش بازار است، افزود: از طریق سامانههای نظارتی و همکاری با دستگاههای اجرایی، در تلاش هستیم تا از عرضه محصولات فاقد مجوز بهداشتی جلوگیری کنیم، اما برای مقابله مؤثرتر، نیازمند همکاری نزدیکتر با نهادهای نظارتی و اجرایی هستیم تا از ورود این محصولات به کشور جلوگیری شود.
وی گفت: سازمان غذا و دارو، ضمن تشدید نظارتها، در حال تعامل با سایر دستگاههای مرتبط است تا راهکارهای اجرایی مناسبی برای کاهش قاچاق و عرضه مواد غذایی فاقد استاندارد بهداشتی ارائه شود.