خبرگزاری کار ایران

تقویت همکاری‌های بین بخشی برای تولید غذای سالم

تقویت همکاری‌های بین بخشی برای تولید غذای سالم
کد خبر : ۱۴۹۶۹۵۹

کارگروه ملی ارتقا سلامت محصولات کشاورزی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل شد.

به گزارش ایلنا، محمد اسماعیل مطلق رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در اولین جلسه این کارگروه گفت: پیرو رهنمود های رئیس جمهور شهید در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت وامنیت غذایی، ارتقاء سلامت محصولات کشاورزی و تامین غذای سالم و با کیفیت برای مردم کشور باید در اولویت دستگاههای اجرایی ذیربط قرار گیرد.

رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی خاطر نشان کرد: این کارگروه به منظور هم افزایی و تقویت همکاری های بین بخشی برای تولید غذای سالم که نقش مهمی در پیشگیری از انواع بیماری ها و افزایش کیفی امید به زندگی مردم دارد و همچنین تحقق رهنمودهای رییس جمهور شهید مبنی بر "انسان سالم محور توسعه" تشکیل شده است.

در این جلسه مقرر شد آیین نامه اجرایی بند الحاقی ۴ ماده ۷۱ قانون هفتم توسعه برای سنجش باقیمانده سموم کشاورزی، نیترات و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی و باقی مانده های دارویی دامی در زنجیره تامین غذا با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران تدوین شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز