تقویت همکاریهای بین بخشی برای تولید غذای سالم
![تقویت همکاریهای بین بخشی برای تولید غذای سالم](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/J2BVXBAzfgqs/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pkOkO02dg2pl7otfNPZWXfo,/3180_orig.jpg)
کارگروه ملی ارتقا سلامت محصولات کشاورزی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تشکیل شد.
رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی خاطر نشان کرد: این کارگروه به منظور هم افزایی و تقویت همکاری های بین بخشی برای تولید غذای سالم که نقش مهمی در پیشگیری از انواع بیماری ها و افزایش کیفی امید به زندگی مردم دارد و همچنین تحقق رهنمودهای رییس جمهور شهید مبنی بر "انسان سالم محور توسعه" تشکیل شده است.
در این جلسه مقرر شد آیین نامه اجرایی بند الحاقی ۴ ماده ۷۱ قانون هفتم توسعه برای سنجش باقیمانده سموم کشاورزی، نیترات و فلزات سنگین در محصولات کشاورزی و باقی مانده های دارویی دامی در زنجیره تامین غذا با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان ملی استاندارد ایران تدوین شود.