وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در گفتوگو با ایلنا:
معرفی من سنجهای غیر از روابط فامیلی دارد/ دارابودن شایستگی برای وزارت را به تایید نمایندگان مجلس واگذار میکنم
وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در واکنش به نسبت فامیلی خود با شهردار تهران گفت: تعدد گزینهها و صرف وقت طولانی برای بررسی شرایط هر یک از آنها از سوی رئیس جمهور محترم، نشان از آن دارد که ملاک و سنجههایی غیر از روابط خویشاوندی در معرفی بنده به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش مدنظر بوده است.
"مسعود فیاضی" گزینه پیشنهادی برای کرسی وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به این سوال که ورود و معرفی شما با حواشی مطرح بود که دقیقا همین حواشی برای آقای باغگلی وزیر پیشنهادی قبلی نیز مطرح شد. با توجه به انتقاد و گلایههایی که جامعه از انتصابات فامیلی دارد. نگاه شما نسبت به این مساله چیست؟ گفت: اگر مبنای انتخاب، قرابت و نسبت فامیلی بود، گفته شما موضوعیت داشت. اما تعدد گزینهها و صرف وقت طولانی برای بررسی شرایط هر یک از آنها از سوی رئیسجمهور محترم، نشان از آن دارد که ملاک و سنجههایی غیر از روابط خویشاوندی مدنظر بوده است.
وی در واکنش به اینکه جامعه از انتصابات فامیلی به ستوه آمده است، اخیرا یک جامعهشناس عنوان کرده این وضعیت موجب حس تحقیر در جوانان شده و جامعه را به نا امیدی کشانده است. واکنش شما به این مسئله چیست؟ گفت: جوانان برومند این کشور همواره سربلند بوده و خواهند بود. آنها سوابق را میبینند، تحلیل میکنند و بدون تاثیرپذیری از القائات مغرضانه نتیجهگیری میکنند و انشاالله در آینده همچون منتقدانی دلسوز ناظر بر عملکردها خواهند بود.
گزینه پیشنهادی برای کرسی وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به این سوال که رییسجمهور موضوع شایسته سالاری را مدنظر داشتهاند، شما برای ورود به وزارت آموزش و پرورش چقدر خود را شایسته میدانید؟ گفت: اینکه بنده خودم را شایسته ورود به آموزش و پرورش میدانم یا نه باید عرض کنم که هیچگاه خود را از آموزش و پرورش جدا ندانستهام، ولی شایستگی به عنوان وزیر آموزش و پرورش را به انتخاب ریاست محترم جمهوری و تایید نمایندگان محترم مردم در مجلس شورای اسلامی واگذار میکنم.